29 Οκτ 2018

Νέα αιχμή-συμβουλή του Πίρλο στον Ντιμπάλα

Ο Αντρέα Πίρλο αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο δώρο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και έδωσε -ξανά- τη συμβουλή του στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Maestro είναι στο Μόντε Κάρλο για τη φετινή εκδήλωση του Golden Foot και από εκεί μίλησε στο Sky Italia, ερωτηθείς για διάφορα θέματα. Ενα από αυτά ήταν η μάχη του πρωταθλήματος και το αν μπορεί κάποιος να το πάρει από τη Γιούβε, με τον Πίρλο να μη βλέπει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

«Η Νάπολι είναι ο βασικός αντίπαλος αλλά είναι ήδη στο -6 και συνολικά είναι πιο αδύναμη από τη Γιουβέντους. Δε βλέπω να αλλάζει κάτι, η Γιουβέντους είναι από άλλη πλανήτη για τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες», ήταν η απάντηση του Αντρέα και στη συνέχεια εστίασε στον Κριστιάνο και δεν ξέχασε τον Ντιμπάλα, τον οποίο είχε συμβουλεύσει μετά τις πρώτες αγωνιστικές να δουλεύει περισσότερο.


«Δεν εκπλήσσομαι από τον Ρονάλντο, από τα γκολ του ή από τη διάθεση του για δουλειά. Μου τα είχαν πει όλα αυτά οι προπονητές του στο παρελθόν, όπως ο Αντσελότι, ο οποίος μου είχε πει ότι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, ένα παράδειγμα για τους υπόλοιπους και πολύ ταπεινός ως άνθρωπος, παρά την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω», είπε αρχικά ο Πίρλο και συμπλήρωσε.

«Το κάτι παραπάνω που δίνει ο Κριστιάνο δεν είναι μόνο τα γκολ αλλά το παράδειγμα που δίνει στους υπόλοιπους και η εντυπωσιακή διάθεση του για δουλειά καθημερινά στις προπονήσεις. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ντιμπάλα, βλέποντας καθημερινά το πώς δουλεύει ο Ρονάλντο, δε γίνεται να μη βελτιωθούν, να μη βρουν τη διάθεση για έξτρα δουλειά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο του Κριστιάνο στη Γιούβε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου