8 Νοε 2018

Παίκτη από την Τότεναμ για τη μεσαία γραμμή κοιτάζει η Γιούβε

Η Γιουβέντους περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Εμρέ Τσαν, αλλά ήδη γράφεται το όνομα ενός μέσου.

Ο Γερμανός χαφ είναι εκτός δράσης λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στον θυροειδή, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για να απαλλαγεί μια και καλή από αυτό.

Η απουσία του, όπως κι αυτή του Κεντίρα που επέστρεψε στη δράση κόντρα στη Γιουνάιτεντ, είχε ως συνέπεια να επιβαρυνθεί η τριάδα των Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπεντανκούρ και στο Τορίνο θέλουν να πάρουν τα μέτρα τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ετσι, σύμφωνα με την Corriere della Sera, οι άνθρωποι της Γιούβε περιμένουν να επιβεβαιωθεί ότι ο Τσαν θα επιστρέψει τις προσεχείς εβδομάδες, αλλά είτε συμβεί αυτό είτε όχι, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός μέσου τον Ιανουάριο.


Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι κάποιο τρελό όνομα, αλλά ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και ανάσες στους υπόλοιπους, με την εφημερίδα να αναφέρει το όνομα του Μούσα Ντεμπελέ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ ως το τέλος της σεζόν.

Αρα, μάλλον δε θα είναι δύσκολο να υπάρξει συμφωνία με τους Λονδρέζους, ακόμη και για δανεισμό του ως το καλοκαίρι με ένα χαμηλό ποσό.


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς ο μπεντακουρ αρκετά κάτω των προσδοκιών


    Υ.γ πως μας ξέφυγε το παιχτακι ο τορειρα κάτω από την μύτη μας απορώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή