25 Νοε 2018

Ρουγκάνι και Μπεντανκούρ είχαν… πακέτο από τον Αλέγκρι

Για τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Ροντρίγκο Μπετανκούρ ρωτούσαν όλοι τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το χθεσινό ματς με την Σπαλ.

Η Γιουβέντους πήρε ακόμη μία νίκη στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και οι δημοσιογράφοι μετά τη λήξη ρωτούσαν κυρίως τον προπονητή για την απόδοση των Ρουγκάνι και Μπεντανκούρ, λόγω των όσων είπε πριν λίγες μέρες ο πατέρας του πρώτου και λόγω της πολύ καλής απόδοσης, ακόμη μία φορά, του δεύτερου.

Ας δούμε τι απάντησε και για τους δύο ο Αλέγκρι.

Για τον Ρουγκάνι: «Εκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση μετά από αυτή κόντρα στην Εμπολι. Την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του Ντανιέλε τα ξέρουμε, το θέμα είναι ότι έχουμε πέντε αμυντικούς σπουδαίου επιπέδου και πρέπει να γίνεται rotation στην άμυνα ανάλογα με τον αντίπαλο και τα χαρακτηριστικά του. Με τη Μίλαν, για παράδειγμα, ήταν ένα ματς που ταίριαζε στον Μπενάτια. Εχω αναφερθεί πολλές φορές στην ποιότητα του Ρουγκάνι και στο γεγονός ότι στην άμυνα είναι γεμάτοι και ήρεμοι, γιατί όποιος κι αν παίξει μας προσφέρει ασφάλεια».


Για τον Μπετανκούρ: «Ο Ροντρίγκο εξελίσσεται συνεχώς, σήμερα έκανε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι και από τακτικής άποψης γιατί χρειαζόταν να βοηθήσει τον Πιάνιτς αφού είχαμε μόνο δύο στον άξονα. Ο Μπετανκούρ έχει βελτιωθεί και βελτιώνεται και στις δύο φάσεις του παιχνιδιού, επιθετικά και αμυντικά, πρέπει να κάνει το παραπάνω βήμα όμως και στην τελική πάσα γιατί το timing κάνει όλη τη διαφορά σε αυτό το θέμα. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον Ρονάλντο, ο οποίος είναι πάντα μία κίνηση μπροστά. Ο Ροντρίγκο έχει βελτιωθεί πολύ και θα βελτιωθεί κι άλλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου