25 Νοε 2018

Ο ποδοσφαιριστής που μάγεψε μια ολόκληρη ομάδα

Ο Χουάν Κουαδράδο αναφέρθηκε στο πόσο μοιάζει η νοοτροπία του Κριστιάνο Ρονάλντο με αυτή της Γιουβέντους, στην απόφαση του να αφήσει το Νο 7 στον Πορτογάλο και σε όσα δίνει στους μπιανκονέρι με την παρουσία του ο CR7.

Μία μέρα μετά τη νίκη επί της Σπαλ και δύο πριν τον αγώνα με τη Βαλένθια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Κολομβιανός εξτρέμ μίλησε στο Sky Italia για τον Κριστιάνο.

Παραθέτουμε όσα είπε ο Κουαδράδο.

- Τι σημαίνει να προπονείσαι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο;
«Ολοι ξέρουμε τον επαγγελματισμό του και το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Σίγουρα μας δίνει το κάτι παραπάνω με αυτή τη θέληση που έχει πάντα και τον χαρακτηρίζει, όπως φυσικά και η πείνα του για νίκες. Ο Κριστιάνο ήρθε σε μια ομάδα που σκέφτεται ακριβώς όπως και αυτός. Θέλουμε να νικάμε πάντα, είναι το μόνο πράγμα που μετράει και με τον Ρονάλντο θέλουμε ακόμη περισσότερο να νικάμε».


- Αποφάσισες να αφήσεις το Νο 7 στον Κριστιάνο, ήταν η σωστή απόφαση;
«Ναι, σίγουρα, ήταν και μια εύκολη απόφαση. Ξέρουμε τι σημαίνει το Νο 7 για τον ίδιο. Είμαι χαρούμενος που ο Ρονάλντο είναι εδώ μαζί μας και έχει τον αριθμό του. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο είναι ο επαγγελματισμός του, είναι πάντα έτοιμος για δουλειά, προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται και αυτό είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι. Αυτή η θέληση για συνεχή βελτίωση, η θέληση να είμαστε πάντα οι καλύτεροι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου