5 Νοε 2018

Μπενάτια: Δεν είμαι χαρούμενος που δεν παίζω, θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο

Οι δηλώσεις του Μεχντί Μπενάτια μάλλον επιβεβαιώνουν κάποια ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών.

Το καλοκαίρι ο Μαροκινός φερόταν να είναι φευγάτος αλλά τελικά παρέμεινε. Κάπου εκεί τα σενάρια σταμάτησαν αλλά πριν λίγα 24ωρα εμφανίστηκαν κάποια ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία η Γιουβέντους δέχεται να τον παραχωρήσει με 20 εκατ. ευρώ.

Τώρα, στη La Stampa υπάρχουν δηλώσεις του Μπενάτια, ο οποίος λέει: «Πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί η ομάδα, αν και προφανώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίζω λιγότερο. Πέρυσι έπαιζα σταθερά και γι' αυτό είχα και καλή απόδοση. Ετσι είναι αυτά όμως, αποτελούν μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει να δουλεύω για να είμαι έτοιμος αλλά δεν είναι και μια ευχάριστη κατάσταση. Είμαι όμως στη διάθεση της ομάδας και θα δίνω το μάξιμουμ για όσο είμαι εδώ».


Συνεχίζοντας, ο Μαροκινός για τον οποίο υπήρχε και ενδεχομένως να συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον από την Μαρσέιγ, συμπλήρωσε: «Είναι φυσιολογικό να μην είμαι χαρούμενος με κάτι τέτοιο. Είμαι 31 ετών και θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο. Οπως και να έχει, όσο είμαι εδώ, όσο με χρειάζεται ο Αλέγκρι, θα δίνω το μάξιμουμ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου