23 Νοε 2018

Εσκασε βόμβα από την πλευρά της Ρεάλ για τον τελικό του Κάρντιφ

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έπαιξε ντοπαρισμένος στον τελικό του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους το 2017, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτεται από το Football Leaks.

Οι αποκαλύψεις από το Football Leaks, με τη βοήθεια των χάκερ, συνεχίζονται και αυτή τη φορά αφορούν εμμέσως και τη Γιούβε. Πριν λίγες εβδομάδες το Der Spiegel είχε προειδοποιήσει ότι θα υπάρξει αποκάλυψη για παίκτη που έχει κατακτήσει πολλά Champions League και βρέθηκε ντοπαρισμένος αλλά η UEFA κάλυψε το θέμα.

Αυτός ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με το Football Leaeks, τελικά φέρεται να είναι ο Σέρχιο Ράμος και το ματς στο οποίο υποστηρίζουν ότι βρέθηκε ντοπέ είναι ο τελικός του 2017 κόντρα στη Γιουβέντους στο Κάρντιφ. Οπως αποκαλύπτουν τα σχετικά έγγραφα, ο αρχηγός της Ρεάλ βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ μετά τη λήξη, έχοντας πάρει την ουσία dexamethasone (αντιφλεγμονώδες).


Η UEFA, όμως, βάσει των αποκαλύψεων, επέλεξε να καλύψει το όλο γεγονός και να μην τιμωρήσει τον Ράμος, αφού αποφάσισε να δεχθεί την εξήγηση του γιατρού της Ρεάλ, ο οποίος είπε ότι έκανε δύο ενέσεις στον Ισπανό αμυντικό την παραμονή του τελικού επειδή υποφέρει από χρόνιες παθήσεις στο αριστερό γόνατο και τον αριστερό ώμο.

Το θέμα είναι ότι η ουσία dexamethasone είναι στη λίστα της WADA με τις απαγορευμένες, αλλά η UEFA δεν έκανε τίποτα επειδή ο γιατρός της Ρεάλ, ο οποίος την παραμονή του τελικού είπε ότι έκανε δύο ενέσεις στον Ράμος, μετά τον τελικό υποστήριξε ότι έκανε κατά λάθος συμπλήρωσε λάθος στη λίστα με τις ουσίες που έδωσε στον Ράμος.

«Στο μέλλον, σας ζητάμε εσείς και ο γιατρός της ομάδας σας να είστε όσο πιο προσεκτικοί και ακριβείς γίνεται στα φάρμακα που χορηγείτε», ήταν η απάντηση της UEFA σύμφωνα με το Football Leaks...


1 σχόλιο: