7 Νοε 2018

Ο Πογκμπά επέλεξε την πιο έντονη στιγμή του με τη φανέλα της Γιουβέντους

Ο Πολ Πογκμπά επέλεξε την πιο συναισθηματική ανάμνηση του από τη Γιουβέντους και ελπίζει ότι θα τύχει θερμής υποδοχής στο Stadium.

Ο Γάλλος μέσος μίλησε στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε ότι εύχεται πως η ομάδα του θα παίξει καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ματς και θα πάρει αποτέλεσμα, για να ερωτηθεί κάποια στιγμή για την πιο έντονη ανάμνηση του από τα χρόνια του ως μπιανκονέρο.

«Θα έλεγα το πρώτο μου γκολ (κόντρα στη Νάπολι). Αυτό μένει πάντα στο μυαλό μου. Είχα μόλις έρθει και πέτυχα το πρώτο μου γκολ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, το πρώτο γκολ της καριέρας μου. Αυτό είναι κάτι που γίνεται μόνο μία φορά, σωστά;», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι τους πανηγυρισμούς των τιφόζι, τα συνθήματα τους, ήταν όλα υπέροχα, μια μοναδική στιγμή. Η ατμόσφαιρα στο Stadium είναι πάρα πολύ καλή και αυτό θα είναι πάντα στο μυαλό μου», ήταν η απάντηση του Πογκμπά, για να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι «ελπίζω ότι οι οπαδοί της Γιουβέντους θα μου επιφυλάξουν μια πολύ καλή, όμορφη υποδοχή».

Και η αλήθεια είναι ότι η επιθυμία του μάλλον θα γίνει πραγματικότητα, αν κρίνουμε από το κλίμα που μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου