16 Νοε 2018

Ετσι θα κινηθεί η Γιουβέντους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Σε ενάμιση μήνα θα ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Για τη Γιούβε έχει αρχίσει ήδη, διαβάζοντας τουλάχιστον καθημερινά τα ιταλικά ΜΜΕ.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί. Είναι ψέματα όλα αυτά; Όχι. Σε καμία περίπτωση. Εχουμε προσπαθήσει να το εξηγήσουμε αρκετές φορές. Θα το πούμε και με την τωρινή ευκαιρία. Δεν υπάρχει κανένας δημοσιογράφος που ξαφνικά εκεί που κάθεται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του λέει «κάτσε να γράψω πως ο τάδε ποδοσφαιριστής από την τάδε ομάδα θα πάει στη Γιουβέντους».

Κάτι έχει ακούσει, κάτι του έχουν πει, κάπου το στηρίζει. Μπορεί η πληροφόρηση να είναι λάθος; Φυσικά και μπορεί. Αυτό όμως είναι άλλο από το «γράφω ένα όνομα που δεν υπάρχει», με το «γράφω μια πληροφορία που έχει στηριχθεί, τελικά, σε λανθασμένη πληροφορία».

Από τη θέση του τερματοφύλακα έως στην κορυφή της επίθεσης, έχουν παρελάσει στα δημοσιεύματα δεκάδες ονόματα. Θα ακουστούν και άλλα, θα γραφτούν και πάλι μερικά από αυτά που έχουμε διαβάσει ήδη και έχουμε αναπαράξει από το forzajuve.gr.

Θα χώσει ένα νέο πακέτο η Γιουβέντους;


Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο γλυκάθηκε ο Αντρέα Ανιέλι και έδιωξε τον Μαρότα για να σκορπήσει χρήμα στις μεταγραφές; Και οι δύο μπορεί να είναι σωστές διαπιστώσεις, με δόση υπερβολής. Ναι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους έκανε υπέρβαση και για την ομάδα και για τον ίδιο. Και, ναι, έχει γλυκαθεί και δείχνει πως θα κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την Κυρία στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης. Οχι για μία φορά αλλά με πλάνο που θα έχει διάρκεια.

Αλλο αυτό και άλλο πως κάθε μεταγραφική περίοδο θα παίρνει ένα μεγάλο όνομα. Εκτίμησή μου είναι πως η Γιουβέντους δε θα κάνει καμία μεγάλη μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ως φαβορί πάει να πάρει το Champions League, ως η κυρίαρχη ομάδα παίζει το σκουντέτο και το κύπελλο Ιταλίας.

Η Γιουβέντους έχει μια δυνατή ομάδα, μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ακόμη δεν έχει δέσει. Στα μέσα του Νοέμβρη είμαστε και υπάρχει ακόμη δρόμος. Γιατί να κάνει μια καλή μεταγραφή; Μόνο αν πουλήσει κάποια σημαντική μονάδα.

Κάτι το οποίο, επίσης, δε φαίνεται να γίνεται…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου