12 Νοε 2018

Οι φήμες που κυκλοφορούν για το λόγο που δεν έπαιξε ο Μπονούτσι απέναντι στη Μίλαν

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν στην αποστολή της ομάδας αλλά δεν έπαιξε στο ματς του Σαν Σίρο.

Γιατί; Οι κακές γλώσσες μέσα από φήμη που κυκλοφόρησε στην Ιταλία από ΜΜΕ που «παίζουν» Μίλαν έλεγε πως ο Ιταλός ζήτησε από τον Αλέγκρι να μην αγωνιστεί γιατί δεν μπορούσε να χειριστεί ψυχολογικά την επιστροφή του στο Μιλάνο.

Η αλήθεια είναι πως οι οπαδοί των ροσονέρι είχαν προειδοποιήσει που θα κάνουν κόλαση του 90λεπτο του Μπονούτσι. Ζήτησε όμως ο Ιταλός αμυντικός κάτι τέτοιο; Και αν ναι, πώς το ξέρουν τα ΜΜΕ που «παίζουν» Μίλαν και όχι αυτά που «παίζουν» Γιούβε;

Η επιλογή του Αλέγκρι να βάλει τον Μεχντί Μπενάτια στη θέση του Μπονούτσι στηρίχθηκε στο γεγονός πως ο Μαροκινός κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στη Μίλαν. Σε συνδυασμό με τα παράπονα που είχε εκφράσει για μη συμμετοχή, ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρει χρόνο. Το έκανε μόνο γι’ αυτό ο Αλέγκρι ή του έδωσε πάσα ο Μπονούτσι;


Μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι επίσημο αλλά πώς θα προκύψει κάτι τέτοιο; Πώς μπορεί να επιβεβαιωθεί δηλαδή μια «χάρη» που μπορεί να ζήτησε ο Μπονούτσι από τον προπονητή του και εκείνος τον προφύλαξε; Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Ιταλός αμυντικός θα χάσει πολλούς πόντους. Βασικά θα χάσει κάθε ίχνος εκτίμησης από την πλευρά του κόσμου.

Η τωρινή περίπτωση του Μπονούτσι μάλλον θα μείνει στη σφαίρα του… αθλητικού μύθου του ημιχρόνου του τελικού στο Κάρντιφ. Εκεί που κάποιοι παίκτες πλακώθηκαν μεταξύ τους και η ομάδα βγήκε αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο.

Τότε, όπως όλοι θυμόμαστε, οι κακές γλώσσες, πάλι μέσω φημών, έλεγαν πως συμμετείχαν δύο παίκτες. Δύο παίκτες όπου ο Μαρότα φρόντισε να τους διώξει εκείνο το καλοκαίρι. Ο Ντάνι Αλβες και ο Λεονάρντο Μπονούτσι.


1 σχόλιο:

  1. Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση η Μίλαν που όσα ψυχολογικά παιχνίδια και να κάνουν οι δημοσιογράφοι τους δεν έχει καμία σημασία.
    Μόνο το παρελθόν έχουν και να πανηγυρίζουν νίκες της Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή