Σελίδες

Μια αθωωτική απόφαση για την τριάδα

Αθωωτική ήταν και η δεύτερη απόφαση της δικαιοσύνης για την οικονομική διαχείριση της Γιουβέντους από τους Αντόνιο Τζιράουντο, Λουτσιάνο Μότζι και Ρομπέρτο Μπέτεγκα.

Μέσα σε όλα όσα έγιναν το 2006, είχαμε και τις κατηγορίες κατά της ιστορικής Τριανδρίας των μπιανκονέρι για τη διαχείριση τους στον οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα για τα ποσά στις αγοραπωλησίες. Αυτό που οι Ιταλοί ονομάζουν plusvalenze δηλαδή.


Η πρώτη απόφαση της δικαιοσύνης είχε βγει το 2009 και ήταν αθωωτική, αφού όλοι ξέρουν ότι η Γιούβε λειτουργούσε υποδειγματικά υπό την Triade, αλλά το θέμα πήγε και σε δίκη δεύτερου βαθμού, με την απόφαση να ανακοινώνεται χθες και να είναι επίσης αθωωτική.

Ούτως ή άλλως, βέβαια, έπειτα από τόσα χρόνια, αφού οι κατηγορίες αφορούσαν την περίοδο 2001-06, θα υπήρχε παραγραφή ακόμη κι αν είχε γίνει κάτι, αλλά δεν είχε γίνει και αυτό είχε αποδειχθεί και στην πρώτη δίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...