8 Νοε 2018

Γιούβε και Γιουνάιτεντ μίλησαν και για μεταγραφικές δουλειές

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στο Τορίνο και αν πιστέψουμε τα τελευταία σενάρια, μπορεί να έχει και μεταγραφικές συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Οι σχέσεις των δύο κλαμπ είναι καλές όπως επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ματς στην Αγγλία και τώρα οι μπιανκονέρι ανταποδίδουν τη φιλοξενία. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων γευμάτισαν μαζί με την αντιπροσωπεία της UEFA, όπως συνηθίζεται, αλλά έχουν τον χρόνο από χθες για να συζητήσουν και άλλα θέματα. Μεταγραφικά δηλαδή.


Τα τελευταία 24ωρα έχουν κυκλοφορήσει φήμες για ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Μεχντί Μπενάτια ενώ στα αγγλικά ΜΜΕ επανήλθαν έντονα τα σενάρια για τον Πολ Πογκμπά ή και τον Ντάβιντε Ντε Χέα. Παράλληλα, φημολογείται πάντα το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ για τον Αλεξ Σάντρο, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας μεταγραφικός... μύλος.

Και όπως γράφουν τόσο οι Αγγλοι όσο και οι Ιταλοί, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ακόμη κι αν δεν το επιβεβαιώσει επισήμως κανείς, ότι το τελευταίο 48ωρο έγιναν ή γίνονται και μεταγραφικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου