14 Νοε 2018

Τα δύο «ναι» που ετοιμάζεται να πει ο Αλέγκρι

Στα δύο «ναι» που λέει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το προσεχές καλοκαίρι αναφέρεται σήμερα η Tuttosport.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε σε ιταλικά περιοδικά που ασχολούνται με το life style, η είδηση ότι ο προπονητής της Γιουβέντους θα παντρευτεί στο τέλος της σεζόν την ηθοποιό Αμπρα Αντζιολίνι, με την οποία διατηρεί δεσμό.

Παράλληλα, γράφει η Tuttosport, ετοιμάζεται να... παντρευτεί και τη Γιούβε, με στόχο ακόμη και το να ξεπεράσει το ρεκόρ του Τζοβάνι Τραπατόνι, ο οποίος με δέκα σερί χρόνια στον πάγκο, στην πρώτη του θητεία, είναι ο μακροβιότερος τεχνικός των μπιανκονέρι.

Οπως γράφει η εφημερίδα, ο Αλέγκρι μπήκε στη φετινή σεζόν όντας σχεδόν σίγουρος ότι αυτή θα είναι η τελευταία του στο Τορίνο, αφού θεωρούσε ότι δε θα έχει έξτρα κίνητρο πλέον. Οι σχέσεις με τη διοίκηση, άλλωστε, ήταν και είναι άριστες.


Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο όμως και ο ενθουσιασμός που έχει φέρει ο Πορτογάλος σε όλο το περιβάλλον Γιούβε, έχει δώσει σε όλους την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για έναν κύκλο που κλείνει, αλλά για ένα νέο που ανοίγει. Και ο CR7 είναι αυτός που σηματοδοτεί την είσοδο σε αυτή τη νέα εποχή.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, γράφει η Tuttosport, ο Αλέγκρι έχει βρει ξανά όλα τα κίνητρα του κόσμου, νιώθει ανανεωμένος, είναι πιο δεμένος από ποτέ με τη διοίκηση και όσο τα αποτελέσματα έρχονται, τόσο ενισχύεται η σκέψη τόσο του ίδιου όσο και της Γιουβέντους ότι δεν υπάρχει λόγος να διακόψουν τη σχέση τους.

Ετσι, αν υπάρχουν οπαδοί της Γιούβε που δεν τον θέλουν στον πάγκο, μάλλον θα πρέπει να οπλιστούν με περισσότερη υπομονή. Υπομονή όμως θα πρέπει να κάνουν και οι αντίπαλοι, επί ιταλικού εδάφους, που βλέπουν να μην τους αφήνει ούτε… κοκαλάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου