26 Νοε 2018

Αλέγκρι: Ελπίζουμε να κατακτήσουμε τα πάντα

Ετοιμη να υποδεχθεί τη Βαλένθια είναι η Γιουβέντους, η οποία θέλει να κατακτήσει όλα τα τρόπαια φέτος όπως τόνισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι μπιανκονέρι φιλοξενούν αύριο τις «νυχτερίδες» με στόχο τη νίκη που θα τους στείλει και μαθηματικά στους «16» του Champions League και ακόμη πιο κοντά στην 1η θέση του ομίλου, με τον προπονητή να παραθέτει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Ματουιντί και Κιελίνι επιστρέφουν αύριο. Σε λίγες μέρες θα έχουμε και τους Τσαν και Μπερναρντέσκι έτοιμους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και έχουμε έναν κοινό στόχο, να φτάσουμε ως το τέλος και να κατακτήσουμε κάποια τρόπαια. Ή μάλλον, όλα τα τρόπαια. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε τα πάντα», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια είπε ότι ο Ντε Σίλιο δέχθηκε ένα χτύπημα και είναι αμφίβολος για το αυριανό ματς, για να του ζητηθεί αμέσως μετά ένα σχόλιο για τον Ρουγκάνι.

«Ο Ντανιέλε έπαιξε το Σάββατο και έπαιξε καλά. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους αμυντικούς και όχι μόνο στην Ιταλία», τόνισε ο Μαξ, ο οποίος δε θέλησε να μπει στη λογική -σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους- ότι η μάχη του τίτλου στην Ιταλία έχει ήδη κριθεί.

«Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν, από τώρα και μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις Ιντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Αταλάντα, Τορίνο. Οπως και στο Champions League, θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο πρωτάθλημα, τίποτα δεν είναι δεδομένο».


Από εκεί και πέρα, εστιάζοντας στη Βαλένθια, ο Αλέγκρι είπε ότι «θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και θέλουμε και την 1η θέση, αλλά η Βαλένθια είναι σε φόρμα. Θέλουν να κρατήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση ζωντανές αύριο, πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται να... κοιμηθούμε όπως κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι θέμα συγκέντρωσης, αν και η ήττα από τη Γιουνάιτεντ μάλλον μας έκανε καλό, γιατί μετά ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε κόντρα στη Μίλαν. Πρέπει να έχουμε σεβασμό για τη Βαλένθια, έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Οπως και να έχει, αύριο τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε τα πάντα».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής της Γιουβέντους είπε ότι ήταν απολύτως ικανοποιημένος από όσα έκανε ο Νέτο, ο οποίος είναι στη Βαλένθια πια, ως τερματοφύλακας των μπιανκονέρι, για να ολοκληρώσει με ένα σχόλιο για τον Ντιμπάλα και γενικά το παιχνίδι της ομάδας.

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από τον Πάουλο, όπως και από όλη την ομάδα. Εχουμε βελτιωθεί στις αντεπιθέσεις, αν και έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε όταν τρέχουμε προς την αντίπαλη εστία. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο γρήγοροι».


1 σχόλιο:

  1. Όλα είναι στο χέρι μας φέτος αρκεί μόνο θέληση και συγκέντρωση σε όλα τα κρίσιμα 90 λεπτα, βέβαια χρειάζεται και τύχη ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί!Πάμε για όλα!FORZA JUVENTUS SEMPRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή