17 Νοε 2018

Τι συμβαίνει με τον Μπερναρντέσκι;

Για τις ενοχλήσεις του Μίραλεμ Πιάνιτς δεν υπάρχει ανησυχία στη Γιουβέντους, αλλά για τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι υπάρχει ένας μικρός προβληματισμός...

Η είδηση ότι ο Πιάνιτς αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Βοσνίας και επιστρέφει πρόωρα στο Τορίνο θα μπορούσε να ανησυχήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Πιάνιτς απλά δε θα παίξει με τη Σπαλ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος κι αυτό είναι όλο.

Την ίδια ώρα όμως, ο Αλέγκρι και οι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Μπερναρντέσκι.


Ο διεθνής Ιταλός έπαιξε για τελευταία φορά στις 27 Οκτωβρίου κι ενώ προηγουμένως είχε ένα θεματάκι με κάτι ενοχλήσεις που του είχαν μείνει από την εθνική ομάδα. Επαιξε στις 27/10 και από τότε όχι, ενώ και από την αποστολή της σκουάντρα ατζούρα τώρα αποχώρησε για να επιστρέψει στο Τορίνο.

Ετσι, εντός της εβδομάδας που έρχεται θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς γίνεται. Εννοείται ότι μετά το περσινό πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για μήνες, στη Γιούβε ελπίζουν ότι δε θα είναι κάτι ανησυχητικό τελικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου