17 Νοε 2018

Το μυστηριώδες μαύρο αυτοκίνητο με τις γερμανικές πινακίδες και το μήνυμα που μετέφερε

Οι σύνδεσμοι της Γιουβέντους και οι πρακτικές τους σε ό,τι αφορά τη μπίζνα των εισιτηρίων είχαν παίξει δυνατά στην εκπομπή Report της 23ης Οκτωβρίου.

Εκτός από τα «καπέλα» στις τιμές των εισιτηρίων που απασχόλησα την εκπομπή, έγινε προσπάθεια να συνδεθεί ο αρχηγός μεγάλου συνδέσμου με την αυτοκτονία του Ραφαέλο Μπούτσι.

Ο Μπούτσι υπήρξε μέλος των Drughi επί πολλά χρόνια και μάλιστα ήταν άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Ντίνο Μοτσιόλα. Ο αρχηγός του γκρουπ είχε κοντά του τον «Τσίτσιο», τον οποίο εμπιστευόταν σε θέματα οικονομικών, αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Στην εκπομπή που προβλήθηκε στις 23 Οκτωβρίου, η σύντροφος του Μπούτσι, Γκαμπριέλα Ντε Μπερνάρντις, αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο γεγονός που έγινε ανάμεσα στο 2013 και 2014. Ο Ραφαέλο επέστρεψε σπίτι, το βράδυ, σε άθλια κατάσταση, ήταν φανερό ότι είχε ξυλοκοπηθεί και τρομοκρατημένος έλεγε ότι έπρεπε να φύγει για ένα διάστημα γιατί αλλιώς το τέλος θα ήταν κακό.


Τελικά δεν έγινε αυτό, οι σχέσεις του με τον Ντίνο διακόπηκαν και την ημέρα της κηδείας, ο αρχηγός των Drughi έστειλε ένα μήνυμα. «Ημουν μπροστά από την εκκλησία στο San Severo, περίμενα να έρθει το φέρετρο και ξαφνικά σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Κατέβηκαν κάποιοι, ο ένας με πλησίασε πολύ και μου είπε: "Ερχομαι από τη Γερμανία, ήμουν εκεί με τον Ντίνο. Με έστειλε για να σου πω ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του Ραφαέλο"».

Ο Ντίνο, φυσικά, αγνοείται. Σύμφωνα με την εκπομπή, δε χρησιμοποιεί τηλέφωνο, δε χρησιμοποιεί ίντερνετ, δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, ενώ -και αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό- η τελευταία φωτογραφία του που υπάρχει είναι από το 1989. Τότε που είχε συλληφθεί για φόνο αστυνομικού.

Δεν κατηγορείται για κάτι σε αυτή την υπόθεση, αν και το όνομα του είναι ανάμεσα σε αυτά που εμπλέκονται, αλλά η εκπομπή έκανε αναφορά ευθέως στο όνομά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου