12 Νοε 2018

Μετά από καιρό, ο Κόντε μίλησε για τη Γιούβε και χρησιμοποίησε ωραίες κουβέντες

Μετά από πολύ καιρό, είναι η αλήθεια, μίλησε για τη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μπορεί να δει τον εαυτό του να δουλεύει στην Ιταλία.

Ο πρώην προπονητής των μπιανκονέρι ήταν στην εκδήλωση που έγινε για την ανάδειξη του καλύτερου Ιταλού προπονητή για το 2018 και δεν αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τη χθεσινή νίκη της Γιούβε επί της Μίλαν, λέγοντας πως «είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κυριαρχεί στο πρωτάθλημα όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Συγχαρητήρια στη Γιούβε, είναι μια αρμάδα σχεδόν ανίκητη».

Ακολούθως, αφού μίλησε για το VAR ή για την εμπειρία του στην Τσέλσι, ο Κόντε ρωτήθηκε για την Serie A και βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει ξανά τους μπιανκονέρι.


«Το επίπεδο των ανταγωνιστών της Γιουβέντους ανεβαίνει αλλά ανεβαίνει συνεχώς και η Γιούβε, με αποτέλεσμα η ψαλίδα να μη μειώνεται. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δουλειάς που συνεχίζεται στο Τορίνο, κάθε χρόνο η Γιουβέντους αυξάνει την ποιότητα του ρόστερ της. Οι άλλες ομάδες πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ, η Γιούβε έχει ανοίξει μια μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα τους», ήταν τα λόγια του, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο μέλλον του και στο αν ενδέχεται να δουλέψει σε ιταλική ομάδα.

«Στην Ιταλία είμαι καλά, είμαι Ιταλός, επομένως το να δουλέψω στην Ιταλία δεν είναι κάτι που αποκλείεται, όπως δεν αποκλείεται και το να δουλέψω στο εξωτερικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου