12 Νοε 2018

Αλέγκρι: Μια εμπειρία στο εξωτερικό θα ήταν όμορφη αλλά ελπίζω να παραμείνω εδώ για πολύ ακόμη

Μία μέρα μετά τη νίκη στο Σαν Σίρο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε την 4η Panchina d' Oro και μίλησε για το Champions League και το μέλλον του.

Ο προπονητής της Γιουβέντους αναδείχθηκε καλύτερος Ιταλός του 2018, για 4η φορά στην καριέρα του, παραλαμβάνοντας το βραβείο στη σχετική εκδήλωση που έγινε στο Κοβερτσιάνο.

Ο Αλέγκρι, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του για το βραβείο και στη συνέχεια, στις δηλώσεις του, ρωτήθηκε για το αν είναι επιτέλους η σωστή χρονιά για να κατακτήσει το Champions League με τη Γιούβε.


«Η σωστή χρονιά για μένα ήταν και η πρώτη αλλά χάσαμε στον τελικό, όπως και στην τρίτη. Αυτά τα χρόνια έχουμε βελτιωθεί και έχουμε ωριμάσει όλοι στη Γιουβέντους, από τη διοίκηση και την ομάδα μέχρι τον κόσμο. Είμαστε σε καλό σημείο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάρτιο, γιατί είναι άλλο Champions League σήμερα και εντελώς διαφορετικό Champions League τον Μάρτιο. Το σημαντικό είναι να φτάσουμε στον Μάρτιο με όλους τους παίκτες διαθέσιμους και σε καλή κατάσταση. Και από εκεί και πέρα, κάθε μέρα πρέπει να ανεβάζουμε τον πήχη στη δουλειά μας», ήταν ο σχόλιο του Μαξ, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να προπονήσει στο εξωτερικό.

«Σίγουρα μια εμπειρία στο εξωτερικό θα ήταν όμορφη, αλλά είμαι καλά στη Γιουβέντους. Είμαι σε ένα σπουδαίο κλαμπ, έχω μια σπουδαία διοίκηση που προγραμματισμένη, είναι δεμένη και δουλεύει για το μέλλον. Συμφωνούμε σε όλα και ελπίζω να παραμείνω εδώ για πολύ ακόμη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου