10 Νοε 2018

Αντσελότι και Σπαλέτι δικαιώνουν τον Μουρίνιο κατά της Γιούβε

Ολοι όσοι τοποθετήθηκαν στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες για το σκηνικό με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αποφάσισαν: Καλά έκανε ο Πορτογάλος.

Η κίνηση του Μουρίνιο να πάει ως το κέντρο του Allianz Stadium και να δείχνει το αυτί του στους οπαδούς της Γιουβέντους, προκάλεσε τα νεύρα των παικτών των μπιανκονέρι αλλά και την απογοήτευση του αγγλικού Τύπου, όπου έπεσε κράξιμο.

Στην Ιταλία, πάντως, έπεσε αποθέωση. Μια σειρά δημοσιογράφων από πολλά Μέσα με τοποθετήσεις τους στα social media τα τελευταία 24ωρα έχουν πάρει το μέρος του Πορτογάλου, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Κάρλο Αντσελότι και Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ειδικά από τους προπονητές των Νάπολι και Ιντερ προκάλεσε εντύπωση η άποψή τους.


Δε θα εκφράσουμε την απορία για το τι θα έλεγαν όλοι αυτοί αν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, για παράδειγμα, πανηγύριζε με αυτό τον τρόπο σε κάποιο από τα γκολ του στο Σαν Πάολο με τη φανέλα της Γιούβε και μετά από όσα άκουγε από τους Ναπολιτάνους, τα οποία ήταν πολύ χειρότερα από αυτά που άκουσε ο Μουρίνιο στο Τορίνο.

Θα περιμένουμε να δούμε τι κωλοτούμπα θα κάνουν πάλι, αν χρειαστεί, στη διάρκεια της σεζόν μετά από κάποιον πανηγυρισμό παίκτη ή ανθρώπου της Γιουβέντους.


2 σχόλια:

  1. Τον έκανε μάγκα ο χέστης ο δικός μας και μας την λέει ο πουθενάς ο Σπαλέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά. Του πήρε το δίπλωμα ο Μουρίνιο. Μόνο η Γιουβε κάνει μάγκες κάτι τιποταδες σαν το Μουρίνιο. Ξύπνα Αλεγκρι.

      Διαγραφή