21 Νοε 2018

To «xαστούκι στον Ρονάλντο»

Τα νέα που διαρρέουν για τη φετινή Χρυσή Μπάλα μπορούν μόνο να δώσουν έξτρα κίνητρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συνέχεια της σεζόν.

«Χαστούκι στον Ρονάλντο», γράφει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της η Corriere dello Sport, «ποιος Βαράν;», αναρωτιέται από την πλευρά της η Tuttosport. Γιατί; Επειδή χθες υπήρξαν διαρροές για τη φετινή ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν λοιπόν -και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν επιβεβαιωθούν- η Χρυσή Μπάλα φέτος θα πάει στον Ραφαέλ Βαράν ενώ ο Ρονάλντο έχει μείνει εκτός 3άδας... Αν επιβεβαιωθούν αυτά, τότε είναι προφανές ότι θα έχουν δικαιωθεί και όσοι πίστευαν στην αρχή της σεζόν ότι η απόφαση του CR7 να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ως συνέπεια να υπάρχει ένα κλίμα εναντίον του.


Πιστεύει κανείς ότι αν ο Κριστιάνο είχε μείνει στη Μαδρίτη, θα έπαιρνε τη Χρυσή Μπάλα ο Βαράν; Ο οποίος, κατά σύμπτωση, είναι επίσης παίκτης της Ρεάλ. Οπως και να έχει, όλα αυτά, όπως γράφουν και οι Ιταλοί σήμερα, μόνο κίνητρο μπορούν να δώσουν στον Ρονάλντο για τη συνέχεια της σεζόν και ειδικά στο Champions League.

Γιατί αν το κατακτήσει με τη Γιουβέντους φέτος, θα είναι αδύνατο να μην του δώσουν τη Χρυσή Μπάλα του χρόνου, για να γίνει ο μοναδικός με έξι...


2 σχόλια: