10 Νοε 2018

Τα τέσσερα ονόματα της Rai Sport για το πάρε-δώσε της Γιούβε με τρεις ομάδες

Στη Rai Sport... πήραν φόρα χθες βράδυ και ανέφεραν διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με βάση πληροφορίες τους, για τη Γιουβέντους.

Το αθλητικό τμήμα της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης καταπιάστηκε με τους μπιανκονέρι χθες βράδυ και ανέφερε διάφορες πληροφορίες τους, τις οποίες φυσικά θα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ο χρόνος και τα γεγονότα.

Ας δούμε όμως τι είπαν...

- Η Γιούβε μιλάει συνεχώς με τον Μίνο Ραϊόλα και γίνονται συζητήσεις και για τον Πολ Πογκμπά. Στο Τορίνο ξέρουν ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρέσει ο Μεχντί Μπενάτια και κυρίως ο Αλεξ Σάντρο, οπότε είναι όλα ανοιχτά για το καλοκαίρι. Οι μπιανκονέρι, πάντως, θα επιχειρήσουν να φτάσουν σε συμφωνία για τον Πογκμπά ακόμη και τον Ιανουάριο.


- Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για τον Ντιμπάλα αλλά δεν έχει κάνει καμία επίσημη κίνηση. Οι Αντρέα Ανιέλι και Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μιλάνε συνεχώς πάντως, αφού έχουν συνεργασία και για θέματα πολιτικής στο ποδόσφαιρο, οπότε το καλοκαίρι οι Βαυαροί αναμένεται να κινηθούν επισήμως. Ο Αργεντίνος δεν έχει εκφράσει επιθυμία αποχώρησης αλλά στη Rai Sport δεν αποκλείουν να γίνει αυτό και σε μια τέτοια περίπτωση θα παίξει δυνατά και το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες για τη Γιούβε.

- Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε το όνομα του μέσου της Τότεναμ, Μούσα Ντεμπελέ, για τον Ιανουάριο αλλά από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαψεύδουν ότι έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.


1 σχόλιο: