19 Νοε 2018

Ο μέσος της Τότεναμ που αρέσει στη Γιουβέντους

Μπορεί το όνομα του Πολ Πογκμπά να είναι αυτό που κυριαρχεί στα σενάρια για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, αλλά ας μην ξεγράφουμε ένα άλλο από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Πογκμπά φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους από το καλοκαίρι και τα σενάρια δεν έχουν σταματήσει καθόλου, αφού πολλοί πιστεύουν ότι οι μπιανκονέρι θα κάνουν κίνηση είτε τον Ιανουάριο είτε το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται, φυσικά, να γίνει έτσι, αλλά τα τελευταία δύο 24ωρα έχουν ενταθεί οι φήμες για έναν άλλο χαφ που παίζει στην Αγγλία.

Ποιον;


Τον Κρίστιαν Ερικσεν της Τότεναμ. Ο διεθνής Δανός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020, δε δείχνει διατεθειμένος να το ανανεώσει και αυτό σημαίνει ότι οι Λονδρέζοι θα πρέπει να τον πουλήσουν είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι.

Ο Ερικσεν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που διαχρονικά αρέσουν στον Φάμπιο Παράτιτσι, αφού είχε ακουστεί για τη Γιούβε και πριν τρία χρόνια, με τους Αγγλους να γράφουν ότι αν ζητήσει ο ίδιος να πάρει μεταγραφή, τότε η Τότεναμ -εκτιμώντας την αξία του και την άψογη συμπεριφορά του- θα αναγκαστεί να συζητήσει με τους μπιανκονέρι και να διευκολύνει τον Δανό στην επιθυμία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου