12 Νοε 2018

Η συγγνώμη που ένιωσε την ανάγκη να πει ο Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του χθεσινού παιχνιδιού αλλά στις δηλώσεις του ήταν... μόνο θετικός.

Ο Αργεντίνος ήθελε πολύ να παίξει κόντρα στη Γιουβέντους, τα κατάφερε παρά τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών, αλλά τελικά νικήθηκε από τον Σέζνι σε εκτέλεση πέναλτι, είχε πολλά προβλήματα από τον Μπενάτια στη διάρκεια του ματς και στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε κιόλας γιατί είπε διάφορα στον διαιτητή μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε.

Ηταν μια αντίδραση και μια συμπεριφορά που δεν άρεσε σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του Γκονσάλο, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για την αντίδρασή μου. Ο διαιτητής ξέρει τι του είπα, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να καταλαβαίνουν και τις αντιδράσεις μας», είπε αρχικά ο Ιγκουαΐν και εξήγησε ότι «αντέδρασα έτσι επειδή ήταν φάουλ του Μπενάτια, αλλά τελικά το χρέωσε σε μένα ο διαιτητής και μου έδειξε και κίτρινη κάρτα. Οταν αντιμετωπίζεις την πρώην ομάδα σου, τα συναισθήματα είναι διαφορετικά, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό που έγινε. Είχα χάσει το πέναλτι, χάσαμε το ματς, δεν είμαστε ρομπότ...».


Και κάπου εκεί, ο Γκονσάλο εστίασε στη Γιούβε, λέγοντας αρχικά ότι «έχω μια υπέροχη σχέση με τους πρώην συμπαίκτες μου στη Γιούβε και ήταν πολύ όμορφο το γεγονός ότι ήρθαν όλοι πάνω μου για να με ηρεμήσουν. Πολύ όμορφο», απαντώντας και σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τους μπιανκονέρι.

«Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα. Ολοι ξέρουν τι έκανα δύο χρόνια στη Γιουβέντους και η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας δεν ήταν δική μου. Μετά ήρθε η Μίλαν που με ήθελε και επέλεξα τη Μίλαν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου