12 Νοε 2018

Ο Μπονούτσι απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να ζήτησε να μην παίξει με τη Μίλαν

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι σχολίασε το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον άφησε εκτός 11άδας στο χθεσινό ματς στο Σαν Σίρο.

Τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Μπονούτσι να μένει στον πάγκο προκάλεσαν έκπληξη και τελικά επιβεβαιώθηκαν, αφού όντως δεν ήταν στο αρχικό σχήμα. Γεγονός που δεν περίμενε, όπως είπε, ούτε ο ίδιος.

«Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα έκπληξη κι εγώ χθες (σ.σ. Σάββατο) όταν ο μίστερ ανακοίνωσε την 11άδα», είπε ο Ιταλός αμυντικός στο Sky Italia, όπου ρωτήθηκε για τις φήμες ότι ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει λόγω του κλίματος που υπήρχε εις βάρος του.


«Οποιος με ξέρει, ξέρει ότι ποτέ δε θα έκανα πίσω σε ένα τέτοιο ματς. Αντιθέτως, αυτά είναι τα παιχνίδια που μου βγάζουν τον καλύτερο μου εαυτό. Ηταν μια απόφαση που σχετίζεται με το rotation, αφού είχα παίξει εννιά σερί παιχνίδια ως βασικός. Θα ήμουν χαρούμενος, προφανώς, αν έπαιζα και 10-11 σερί αλλά έχουμε 60 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και η Γιουβέντους είναι αρκετά τυχερή ώστε να έχει πολλούς σπουδαίους αμυντικούς», είπε ο Μπονούτσι και ολοκλήρωσε.

«Προφανώς θα μου άρεσε να παίξω και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα, το καλό της ομάδας και όλοι πρέπει να υπακούμε σε αυτό».

Σχετικά θέματα

Οι φήμες που κυκλοφορούν για το λόγο που δεν έπαιξε ο Μπονούτσι απέναντι στη Μίλαν. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου