20 Νοε 2018

Το τρίγωνο Ζλάταν, Ιγκουαΐν, Πογκμπά και το μεταγραφικό ντόμινο που ενδιαφέρει άμεσα τη Γιούβε

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Πολ Πογκμπά. Τρία ονόματα, τρεις ομάδες και... κάμποσα εκατ. ευρώ που μπορεί να πάρει και να δώσει η Γιουβέντους.

Οσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο, τόσο θα αυξάνονται και τα μεταγραφικά σενάρια, πολλά εκ των οποίων αφορούν τους μπιανκονέρι. Και αν πιστέψουμε όσα μετέδωσε ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός της Νάπολι και όσα γράφουν σήμερα οι Αγγλοι, τότε η Γιούβε μπορεί να έχει... καλές δουλειές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει κάποια σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η Μίλαν θα πάρει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για έξι μήνες. Σε αυτό το σενάριο, ήρθε σήμερα να... χτίσει το Radio Kiss Kiss Napoli, ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός των παρτενοπέι, που μετέδωσε ότι παρά τις διαψεύσεις του Νίκολα Ιγκουαΐν, αδερφού και μάνατζερ του Γκονσάλο, η Τσέλσι θα κάνει δυνατή πρόταση τον Ιανουάριο για τον Πιπίτα.


Αν γίνει αυτό, προφανώς οι Λονδρέζοι θα πρέπει να μιλήσουν με τη Γιουβέντους, αφού ο Ιγκουαΐν αγωνίζεται ως δανεικός στη Μίλαν, η οποία έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Εκτός κι αν οι ροσονέρι βρουν λεφτά για να πληρώσουν τώρα τη Γιούβε, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Και εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Αγγλοι, οι οποίοι σήμερα υποστηρίζουν ότι ο Πογκμπά έχει πει «ναι» στους μπιανκονέρι ακόμη και για τον Ιανουάριο, με τον Μίνο Ραϊόλα να αναμένεται στο Τορίνο τα προσεχή 24ωρα.

Θεωρητικά δηλαδή, αν έχουν βάση όλα αυτά, στο Τορίνο μπορούν να περιμένουν λεφτά από τον Ιγκουαΐν τον Ιανουάριο και μετά να δώσουν, με τη σειρά τους, λεφτά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά. Για τον οποίο, τέλος, οι Γάλλοι γράφουν πως παρά τις δηλώσεις αγάπης για την ομάδα του Μάντσεστερ, εξακολουθεί να... μην την παλεύει με τον Ζοσέ Μουρίνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου