24 Νοε 2018

Με πόσα λεφτά μπορεί να κάνει δικό της τον Χάμες Ροντρίγκες η Γιουβέντους

Αν η Γιουβέντους θέλει όντως τον Χάμες Ροντρίγκες, τότε μάλλον μπορεί να τον αποκτήσει με ένα πολύ... οικονομικό ποσό.

Ο Κολομβιανός άσος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στη Μπάγερν Μονάχου, όπου είχε παραχωρηθεί με διετή δανεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Βαυαρία, όμως, δεν περνάει καλά, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του.

Αυτή η οψιόν ήταν στα 42 εκατ. ευρώ και αυτό είναι, τελικά, το ποσό που θα πρέπει να δώσει η Γιουβέντους στους Μαδριλένους αν θέλει να τον κάνει δικό της.


Με δεδομένο ότι όλος ο κόσμος, πλέον, ξέρει το ποσό με το οποίο θα τον πουλούσε η Ρεάλ, δεν μπορεί ξαφνικά να ζητήσει... 70 ή 80 από τους μπιανκονέρι, οι οποίοι είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τον Ζόρζε Μέντες.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, ισχύει και στην περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όπου η Γιούβε περιμένει 36 εκατ. ευρώ από τη Μίλαν (μετά τα 18 για τον φετινό δανεισμό) για την αγορά του. Αν οι ροσονέρι αποφασίσουν ότι δε θέλουν να τον αγοράσουν, τότε οι μπιανκονέρι δεν μπορούν να περιμένουν από την Τσέλσι να δώσει, τον Ιανουάριο αν πιστέψουμε τις φήμες των τελευταίων ημερών, περισσότερα από 36 εκατ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου