Σελίδες

Ενα γήπεδο χωρίς φωνή, δεν είναι γήπεδο

«Καλώς επέστρεψες Curva Sud. Είχες λείψει πολύ», είναι ο τίτλος σήμερα σε γιουβεντίνικη ιστοσελίδα για την ατμόσφαιρα στο ματς με την Κάλιαρι.

Οποιος δεν είδε το ματς αλλά τα στιγμιότυπα, θα πρέπει να πρόσεξε ότι την ώρα που ο Ντιμπάλα άδειαζε δύο αντιπάλους και άνοιγε το σκορ, από την εξέδρα υπήρχε θόρυβος. Ωραίος θόρυβος. Οι υπόλοιποι, όσοι είδαν το ματς, θα πρόσεξαν ότι αυτή τη φορά η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική.

Το Allianz Stadium δεν ήταν όπως μέχρι και πέρυσι, δεν ήταν όμως όπως και στα προηγούμενα φετινά ματς. Οι ultras της Γιουβέντους για πρώτη φορά φέτος αποφάσισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτό σήμερα επισημαίνεται από όλα τα ΜΜΕ, για να αναδειχθεί η διαφορά που υπήρχε.


Τα προβλήματα με τη διοίκηση ή τη δικαιοσύνη, προφανώς, δε λύθηκαν και δεν προβλέπεται να λυθούν σύντομα. Ενδεχομένως, βασικά, να μη λυθούν και ποτέ, αλλά η χθεσινή συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών άρεσε σε όλους, ίσως επειδή όλοι σκέφτηκαν/κατάλαβαν/συνειδητοποίησαν ότι ένα γήπεδο χωρίς φωνή, δεν είναι γήπεδο.

Και ένα γήπεδο γεμάτο φωνή, απλά κάνει ακόμη πιο δυνατή τη φετινή Γιουβέντους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...