16 Νοε 2018

Δύο αποκαλυπτικοί διάλογοι για τα «καπέλα» που βάζουν στα εισιτήρια των οπαδών οι σύνδεσμοι της Γιουβέντους

Στην εκπομπή Report που είχε προβληθεί στις 23 Οκτωβρίου, είχαν «ακουμπήσει» τους συνδέσμους της Γιουβέντους, θέλοντας να δείξουν το πώς έβαζαν όλοι καπέλο στα εισιτήρια.

Ολη αυτή η ιστορία που έχει δημιουργηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς και τις σχέσεις με τη μαφία, βασίζεται στα χρήματα που βγάζουν οι ultras από τη διάθεση των εισιτηρίων που παίρνουν στα χέρια τους από τη Γιουβέντους. Διαδικασία γνωστή σε όποιον έχει την παραμικρή επαφή με το γήπεδο, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Δεν λέμε ότι είναι σωστό, λέμε ότι γίνεται.

Στην εκπομπή λοιπόν, θέλοντας να εστιάσουν πάνω στο θέμα, εστίασαν σε δύο συνομιλίες από άτομα που ασχολούνται ενεργά με σύνδεσμο των μπιανκονέρι. Ο ένας που μιλάει, είναι ο Α, ηγετικό στέλεχος και δεξί χέρι αρχηγού του πετάλου. Οι άλλοι δύο, ένας σε κάθε συνομιλία, είναι οι Β και Γ, μέλη συνδέσμου (τα ονόματά τους είναι γνωστά).


Ο Α είχε μιλήσει με τον δημοσιογράφο Φεντερίκο Ρούφο που έκανε και τη σχετική έρευνα. Ο Α αρνείται ότι ο σύνδεσμος έβαλς ποτέ καπέλο στα εισιτήρια και ότι ακολουθούν αυτή τη διαδικασία, χωρίς να αρνείται ότι γενικά γίνεται και στο πέταλο της Γιουβέντους όπως και σχεδόν όλων των ομάδων, για να «απαντήσει» η εκπομπή με τους δύο διαλόγους που παραθέτουμε.

Πρόσωπο Α: «Πόσο θα ανεβάσουμε το εισιτήριο;».
Πρόσωπο Β: «Εεεεε... Μάξιμουμ 40. Αλλά ίσως 40 είναι πολλά...».
Πρόσωπο Α: «Θέλουμε 70, το πάμε στα 120; Πρέπει να το κάνουμε».
Πρόσωπο Β: «Ναι, ναι, ναι...».
Πρόσωπο Α: «ΟΚ;».
Πρόσωπο Β: «Ναι, ναι, γίνεται. Δίκαιο. Δίκαιο».

Πρόσωπο Α: «Τα εισιτήρια που πρέπει να δώσεις σε εκείνους...».
Πρόσωπο Γ: «Ναι;».
Πρόσωπο Α: «Αντί για 55, θα τους δώσεις με 85 ευρώ».
Πρόσωπο Γ: «Μα πώς το πάμε στα 85; Είναι πολλά. Την άλλη φορά μου είπες 55, τους το είπα. Τώρα αν τους πω 85 θα μου πουν να πάω να γ..., αυτό θα γίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου