21 Νοε 2018

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση αυτοκτονίας οπαδού της Γιουβέντους

Η υπόθεση της αυτοκτονίας του Ραφαέλο Μπούτσι, στις 7 Ιουλίου 2016, παίρνει νέα τροπή μετά την απόφαση για εκταφή και νέα νέα νεκροψία.

Το όλο θέμα με τους ultras της Γιουβέντους και τις σχέσεις με την 'ndrangheta, τη μαφία της Καλαβρίας, παραμένει ανοιχτό και το forzajuve.gr το έχει καλύψει από την πρώτη μέρα, την 7η Ιουλίου 2016 δηλαδή, μέχρι και σήμερα.

Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο παραμένει ανοιχτή η υπόθεση, η οποία παίρνει νέα τροπή μετά την απόφαση της εισαγγελίας του Κούνεο να διατάξει την εκταφή του Ciccio για να γίνει νέα νεκροψία.


Δεν μπορούμε να ξέρουμε, φυσικά, τι μπορούν να βρουν οι επιστήμονες περισσότερο από δύο χρόνια μετά την ταφή του, αλλά υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη νεκροψία -και αυτό είναι περίεργο- δεν υπάρχει ούτε βίντεο ούτε κάποια φωτογραφία.

Μόνο μία από το κινητό της αδερφής της συντρόφου του Ραφαέλο, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η ίδια, η οποία υποστηρίζει ότι η κατάσταση του πτώματος έδειχνε ότι έχει ξυλοκοπηθεί πολύ άσχημα και ότι δε γίνεται να ήταν σε αυτή την κατάσταση το σώμα του λόγω πτώσης από γέφυρα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου