21 Νοε 2018

Επεσαν να φάνε τον Μπονούτσι στην Ιταλία

Η αντίδραση του ιταλικού Τύπου στη δήλωση του Λεονάρντο Μπονούτσι για τις αποδοκιμασίες στο Ιταλία-Πορτογαλία, μας φαίνεται απλά... απαράδεκτη.

Ο Μπονούτσι αποδοκιμάστηκε έντονα στο Σαν Σίρο, προφανώς από οπαδούς της Μίλαν, στον αγώνα της σκουάντρα ατζούρα και μετά το τέλος, στις δηλώσεις του, τους χαρακτήρισε ηλίθιους. Χαρακτηρισμό που αιτιολόγησε, λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα με το να τον αποδοκιμάζει κάποιος, αλλά όχι σε αγώνα της εθνικής ομάδας, όχι όταν φοράει τη φανέλα με την οποία εκπροσωπεί, εκείνη την ώρα, όλους τους Ιταλούς.

Αυτή η δήλωση του Μπονούτσι, λοιπόν, έχει προκαλέσει την οργή πάμπολλων Ιταλών δημοσιογράφων, οι οποίοι του επιτίθενται και παίρνουν το μέρος όσων των αποδοκίμασαν. Αυτούς τους δημοσιογράφους, ο Μπονούτσι θα πρέπει, απλά, να τους αγνοήσει εντελώς.

Γιατί αυτοί οι ίδιοι δημοσιογράφοι έπαιρναν το μέρος του Ζοσέ Μουρίνιο όταν έκανε αυτά τα... καραγκιοζιλίκια στο κέντρο του Allianz Stadium πριν λίγες εβδομάδες. Αυτοί οι ίδιοι δημοσιογράφοι έπαιρναν το μέρος του Κάρλο Αντσελότι όταν έλεγε ότι θα πρέπει να διακόπτουν τους αγώνες οι διαιτητές όταν αποδοκιμάζεται ή υβρίζεται παίκτης ή προπονητής.


Αυτοί οι ίδιοι δημοσιογράφοι σκανδαλίζονται κάθε φορά που ακούγεται ένα σύνθημα για τους Ναπολιτάνους στο Allianz Stadium αλλά δεν το κάνουν ποτέ θέμα όταν στα γήπεδα της Ιταλίας φωνάζουν συνθήματα για τους νεκρούς τους Χέιζελ, για τον Πεσότο ή για τους Γιουβεντίνους γενικότερα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όσο κι αν δε μας βγαίνει να τον υπερασπίζομαστε στο 100% γιατί τα περσινά έγιναν και δεν είναι προϊόν φαντασίας, θα πρέπει να τους έχει γραμμένους όλους αυτούς. Και την επόμενη φορά, να πει το «ηλίθιους» προς αυτούς. Θα είναι ακόμη πιο σωστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου