3 Νοε 2018

Η κόντρα μεταξύ τριών στη Γιουβέντους με τον Κριστιάνο να έρχεται… τρίτος!

Στις... ήττες του Κριστιάνο Ρονάλντο καθημερινά, μετά το τέλος της προπόνησης της Γιουβέντους, αναφέρεται σήμερα η La Repubblica.

Οταν τελειώνει η προπόνηση καθημερινά, οι μπιανκονέρι χωρίζονται σε ζευγάρια ή σε ομάδες τριών και «μονομαχούν» σε διάφορα παιχνίδια, όπως είναι τα σουτ εκτός περιοχής ή τα τελειώματα. Οι νικητές μάλιστα, όπως βλέπουμε καθημερινά, το πανηγυρίζουν ανεβάζοντας στα social media τις σχετικές φωτογραφίες.

Υπάρχει και ένα άλλο παιχνίδι που παίζουν οι παίκτες της Γιούβε και συγκεκριμένα τρεις: Κριστιάνο Ρονάλντο, Μίραλεμ Πιάνιτς, Πάουλο Ντιμπάλα.


Κάποιες φορές, γράφει η La Repubblica, συμμετέχουν και οι Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Ντάγκλας Κόστα και Χουάν Κουαδράδο, αλλά οι βασικοί είναι οι τρεις πρώτοι.

Αυτό το παιχνίδι είναι οι εκτελέσεις φάουλ με τείχος (πέντε ομοιώματα με ύψος 1.85μ. το καθένα) και εκεί, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο που μένουν ως το τέλος είναι οι Πιάνιτς και Ντιμπάλα. Να σημαίνει αυτό ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουν ξανά αυτοί να εκτελούν τα φάουλ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου