18 Δεκ 2018

Η μεγάλη μεταγραφή που είχε ετοιμάσει ο Μαρότα αλλά υπήρχε λόγος που τελικά χάλασε

Τα όσα είπε η Γουάντα Νάρα για Ικάρντι-Γιουβέντους-Ιντερ προκαλούν νέα σενάρια για το διαζύγιο των μπιανκονέρι με τον Μπέπε Μαρότα.

Η σύζυγος και μάνατζερ του αρχηγού των νερατζούρι υποστήριξε ότι ουσιαστικά Γιούβε και Ιντερ είχαν συμφωνήσει για την μεταγραφή του και ότι αυτός ήταν που έβαλε στοπ στις συζητήσεις.

Αν ισχύει ή όχι, φυσικά, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς πλην των άμεσα ενδιαφερόμενων. Μπορούμε να θυμηθούμε, πάντως, δημοσιεύματα στις αρχές του καλοκαιριού, τα οποία είχαμε αναπαράγει στο forzajuve.gr και τα οποία έλεγαν για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ικάρντι.


Ηταν εκείνες οι μέρες, όπως θυμάστε, που ακόμη και ο Μάσιμο Μοράτι έλεγε ότι θα δεχόταν ανταλλαγή Ικάρντι-Ιγκουαΐν και το σενάριο που κυκλοφορεί σε μπιανκονέρι φόρουμ μετά τη δήλωση της Γουάντα Νάρα, είναι το εξής...

- Ο Μπέπε Μαρότα είχε ουσιαστικά συμφωνήσει με την Ιντερ για την ανταλλαγή Ιγκουαΐν-Ικάρντι, με τους Μιλανέζους να παίρνουν και ένα ποσό. Οι Παράτιτσι-Νέντβεντ, όμως, έβαλαν μπρος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παίρνοντας με το μέρος τους τον Αντρέα Ανιέλι. Μόλις χθες μάλιστα, αν θέλουμε να το προσθέσουμε κι αυτό στη... θεωρία συνωμοσίας, ο Ζόρζε Μέντες μιλώντας για τη μεταγραφή του CR7 ανέφερε τα ονόματα των Ανιέλι-Παράτιτσι-Νέντβεντ αλλά ποτέ αυτό του Μαρότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου