23 Δεκ 2018

Πρώτη φορά μίλησε τόσο ζεστά για τη Γιούβε ο Αλεξ Σάντρο

Ο Αλεξ Σάντρο ανανέωσε το συμβόλαιο του, έπαιξε... ως Αλεξ Σάντρο και στις δηλώσεις του για πρώτη φορά μίλησε τόσο ζεστά.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και από τους καλύτερους της Γιουβέντους χθες, λίγες μέρες μετά την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του.

Αυτό, όπως φαίνεται, έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία του Σάντρο, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ήταν πιο «ζεστός» από ποτέ μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους.


«Πιστεύω ότι θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα αφού πήραμε ακόμη μία σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος και στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το νέο συμβόλαιο, τόνισε...

«Οταν ένας ποδοσφαιριστής υπογράφει νέο συμβόλαιο είναι πάντα χαρούμενος γιατί ξέρει ότι έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή, του προέδρου και του κλαμπ συνολικά. Είμαι ευτυχισμένος, επομένως, για αυτή την ανανέωση και πιστεύω ότι θα παραμείνω για πολλά χρόνια στο Τορίνο. Ηθελα να γιορτάσω αυτή την ανανέωση και με γκολ αλλά ο τερματοφύλακας της Ρόμα έκανε πολύ καλό ματς. Θα το γιορτάσω με τη νίκη όμως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου