9 Δεκ 2018

Πώς έχει ξεχαστεί το καλοκαιρινό κράξιμο για μία συγκεκριμένη κίνηση της Γιουβέντους

Η αποθέωση του ιταλικού -και όχι μόνο- Τύπου στον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, μας φέρνει στο μυαλό ένα καλοκαιρινό... κράξιμο.

Ο Ουρουγουανός χαφ έκανε πολύ καλό Μουντιάλ, πήρε την άδεια του, επέστρεψε στο Τορίνο, άρχισε τη δουλειά, μπήκε στη σεζόν ως αναπληρωματικός και τελικά βρέθηκε βασικός και αναντικατάστατος, κερδίζοντας πολλούς πόντους.

Τα προβλήματα των Σάμι Κεντίρα και Εμρέ Τσαν είχαν ως αποτέλεσμα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Μπεντανκούρ και θα αναγκαστεί να τον βγάλει σε μια εβδομάδα κόντρα στην Τορίνο επειδή συμπλήρωσε κάρτες.

Αυτός θα ήταν ο μόνος λόγος για να μείνει εκτός αυτή την περίοδο ο Ροντρίγκο, ο οποίος σε κάθε αγώνα πείθει όλο και περισσότερους και δικαιώνει τους ανθρώπους της Γιουβέντους που πίστεψαν σε αυτόν.


Και τον πίστεψαν τόσο, για όποιον το ξέχασε, ώστε το καλοκαίρι να αποφασίσουν να λύσουν το συμβόλαιο του Κλαούντιο Μαρκίζιο, παρά το κράξιμο ή την κριτική που ακολούθησε. Το γράφαμε από τότε, ότι ένας από τους βασικούς λόγους για αυτή την απόφαση, ήταν η επιθυμία των μπιανκονέρι να προωθήσουν τον Μπεντανκούρ.

Και από όσα βλέπουμε ως τώρα, καλά έκαναν. Αρκεί να συνεχίσει ο Ουρουγουανός με την ίδια διάθεση και -πάνω από όλα- το ίδιο μυαλό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου