17 Δεκ 2018

Ο παίκτης της Γιούβε που θα θέλει να «απαντήσει» στον Ντιέγκο Σιμεόνε

Τα παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ιδιαίτερα για δύο παίκτες της Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι κληρώθηκαν με τους ροχιμπλάνκος στη φάση των «16» του Champions League και θα πρέπει να τους αποκλείσουν για να συνεχίσουν με στόχο τον τελικό της 1ης Ιουνίου, ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο της Ατλέτικο.

Μια Ατλέτικο, η οποία φέρνει ιδιαίτερες αναμνήσεις σε δύο παίκτες, από τους οποίους η Γιούβε περιμένει πάρα πολλά σε αυτά τα παιχνίδια: Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μάντζουκιτς.


Ο Πορτογάλος, ο οποίος ζει και αναπνέει για τα νοκ-άουτ ματς του Champions League, βρήκε πολλές φορές απέναντι του την Ατλέτικο στα εννιά του χρόνια στη Ρεάλ και πολλές ήταν και οι φορές που τους έβαλε γκολ: 22! Αν αυτός ο αριθμός μεγαλώσει σε λίγους μήνες, η Γιουβέντους μάλλον θα ετοιμάζεται για την κλήρωση των «8».

Ο Κροάτης, από την άλλη πλευρά, αγωνίστηκε στην Ατλέτικο τη σεζόν 2014-15, στο τέλος της οποίας πήρε μεταγραφή στους μπιανκονέρι. Και πήρε μεταγραφή στους μπιανκονέρι επειδή μάλλον δεν υπήρχε ιδιαίτερο feeling με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και γενικά με το περιβάλλον των ροχιμπλάνκος. Μια καλή ευκαιρία, επομένως, για τον Μάριο, ώστε να «απαντήσει» όπως πρέπει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου