11 Δεκ 2018

Ανοιξε τα χαρτιά του ο Μαξ

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις, παραχώρησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους θέλει τη νίκη επί των Ελβετών στη Βέρνη για να πάρει την 1η θέση του ομίλου και ο προπονητής είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον λόγο που χαρακτήρισε αυτό το ματς πιο σημαντικό από το ντέρμπι με την Ιντερ και για τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει: «Πιο σημαντικό από αυτό με την Ιντερ, γιατί αύριο παίζουμε για την 1η θέση του ομίλου, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την 1η θέση. Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, ο Ρουγκάνι θα μπει στη θέση του Κιελίνι και θα είναι στην άμυνα με τον Μπονούτσι. Θα παίξει και ο Μπεντανκούρ που θα απουσιάσει από το ματς με την Τορίνο λόγω καρτών. Μπροστά θα παίξει ο Ρονάλντο και θα πρέπει να αποφασίσω για τους άλλους, ενώ ο Αλεξ Σάντρο είναι ξανά στην αποστολή αλλά δύσκολα θα παίξει».

Για το τι πρέπει να προσέξει από τη Γιουνγκ Μπόις η Γιούβε: «Πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό ματς και η Γιουβέντους θα το κάνει επειδή είναι μια σοβαρή, υπεύθυνη ομάδα που ξέρει τη σημασία του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο, αν αντιμετωπίζεις χωρίς σεβασμό τα παιχνίδια και τον αντίπαλο, ακόμη κι αν είναι κατώτερος μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Και μάλιστα σε μια βραδιά που θα είναι κρύα και θα παίξουμε σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα».


Για το πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό Champions League: «Πιο ανταγωνιστικό, σίγουρα. Και νομίζω πως συνεχώς θα ανεβαίνει το επίπεδο. Φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να φτάσουν ως το τέλος: Γιούβε, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Ρεάλ... Φέτος ο πιο "μαλακός", ας το πούμε έτσι, γύρος θα είναι θεωρητικά αυτός των "16", αν πάρουμε την 1η θέση του ομίλου. Από τους προημιτελικούς και μετά θα είναι πολύ δύσκολο για όλους να βρουν μια πιο εύκολη, θεωρητικά πάντα, κλήρωση».

Για το αν μπορεί να παρατάξει κέντρο με δύο παίκτες: «Εχω 2,5 διαθέσιμους. Το να παίξουμε με τρεις είναι σχεδόν αδύνατο. Ο Ματουιντί θα είναι στον πάγκο, ο Μπεντανκούρ παίζει, ο Εμρέ Τσαν σκέφτομαι ότι μάλλον πρέπει να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Οι άλλοι, δηλαδή ο Πιάνιτς, παίζουν».

Για την κατάσταση των Μπερναρντέσκι και Ντάγκλας Κόστα: «Είναι καλά αμφότεροι και επανέρχονται στο επιθυμητό επίπεδο από όλες τις απόψεις. Αύριο θα βοηθήσουν είτε από την αρχή είτε ως αλλαγές, μετά έχουμε ένα σημαντικό ματς το Σάββατο με την Τορίνο και θα χρειαστεί, όπως πάντα, η βοήθεια όλων».

Για το αν ανησυχεί για τραυματισμούς λόγω του συνθετικού χλοοτάπητα: «Ο Κιελίνι σίγουρα μένει εκτός λόγω του συνθετικού χλοοτάπητα, αρκεί να τον δει για να τραυματιστεί. Ο Αλεξ Σάντρο επιστρέφει στη διάθεση μας αλλά νομίζω πως είναι μεγάλο ρίσκο να τον βάλω σε συνθετικό χλοοτάπητα, άρα θα είναι έτοιμος για το Σάββατο. Δεν με ανησυχεί τίποτα, θα είμαστε έτοιμοι και για το ματς του Σαββάτου αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου