23 Δεκ 2018

Κρίνεται το μέλλον δύο παικτών που… μπλέκονται μεταξύ τους

Σε λίγες μέρες θα ξέρει ο Χουάν Κουαδράδο αν θα κάνει επέμβαση και ο Λεονάρντο Σπινατσόλα αν θα παραμείνει στη Γιουβέντους.

Ο Κολομβιανός είναι εκτός δράσης λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο, το οποίο επιδεινώθηκε στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Γιουνγκ Μπόιτς. Ετσι, ο Χουάν βρέθηκε προχθές, μαζί με τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ της Γιούβε, στο Μόναχο για να εξεταστεί και από τον καθηγητή Χανς Βίλχελμ Μίλερ Βόλφαρτ, επί σειρά πολλών ετών γιατρός της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας.

Η τελική απόφαση για το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Κουαδράδο ή θα συνεχίσει με θεραπευτική αγωγή θα παρθεί σε λίγες μέρες και την περιμένει πώς και πώς ο Σπινατσόλα, προκειμένου να μάθει το άμεσο μέλλον του.


«Αν ο Κουαδράδο κάνει επέμβαση, ο Σπινατσόλα θα παραμείνει μαζί μας και θα βρει περισσότερο χώρο», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αποκαλύπτοντας έτσι ότι το πλάνο για τον Σπινατσόλα είναι να δοθεί κάπου δανεικός για μένα εξάμηνο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς.

Αν, όμως, ο Κουαδράδο κάνει επέμβαση, ο Σπινατσόλα θα παραμείνει στο Τορίνο και σιγά-σιγά θα πέσει στα βαθιά, με την ελπίδα να ανταποκριθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου