Σελίδες

Σκέφτεται να αποχωρήσει από το ιταλικό ποδόσφαιρο ο Αλέγκρι;

Οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το χθεσινό ματς στο Μπέργκαμο ερμηνεύονται από κάποιους σαν ένδειξη αποχώρησης το καλοκαίρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους τα είχε με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και γενικά με όσους δημιουργούν πάντα κλίμα κατά των μπιανκονέρι, λέγοντας αρκετές φορές ότι τελικά κανείς δε θέλει να βελτιώσει την κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αυτή η ατάκα, ερμηνεύεται σήμερα από ορισμένα ιταλικά Μέσα σαν ένδειξη ότι ο Αλέγκρι σκέφτεται πλέον, για πρώτη φορά σοβαρά, το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι από τη Γιούβε και γενικά την Ιταλία, για να δουλέψει στο εξωτερικό.


Πού;

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν τα ίδια Μέσα, την ίδια ώρα που για τη Γιουβέντους παίζει πάντα το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σχετικά θέματα

«Λυπάμαι για το ιταλικό ποδόσφαιρο, δε σημαίνει ότι θα αφήσουμε να περάσουν έτσι κάποια πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά». Διαβάστε περισσότερα »2 σχόλια:

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...