15 Δεκ 2018

Ο… Ολυμπιακός και η UEFA διώχνουν τον Ιγκουαΐν από τη Μίλαν

Ο αποκλεισμός της Μίλαν από τον Ολυμπιακό και το πρόστιμο της UEFA φέρνουν νέα σενάρια για Ιγκουαΐν και Τσέλσι μέσω Γιουβέντους.

Εδώ και δύο εβδομάδες οι ροσονέρι έχουν αρχίσει να τα... μασάνε κάπως για το θέμα της ρήτρας του Αργεντίνου φορ και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δίνουν κι άλλη υπόσταση στο θέμα.

Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στο Europa League επιχειρείται να χρεωθεί από μέρος του Τύπου στον... Ιγκουαΐν, ενώ το πρόστιμο των 12 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στη Μίλαν από την UEFA λόγω του Financial Fair Play κάνει ακόμη πιο ζόρικη την κατάσταση τους οικονομικά.


Ετσι, υπάρχουν σήμερα ρεπορτάζ που λένε ότι οι ροσονέρι δεν σκοπεύουν να τιμήσουν τη συμφωνία που έκαναν με τη Γιουβέντους πριν λίγους μήνες, αλλά και ότι η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι ενδιαφέρεται πάντα για τον Αργεντίνο φορ.

Δεν αποκλείεται, επομένως, η λύση για τη Γιούβε και τον Ιγκουαΐν να δοθεί από τους Λονδρέζους. Οσο για τους Μιλανέζους, δεδομένα θα το βρουν μπροστά τους αν όντως δεν τιμήσουν όσα συμφωνήθηκαν -και συμφωνήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε η Γιουβέντους να τους διευκολύνει όσο μπορεί οικονομικά- το καλοκαίρι που μας πέρασε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου