4 Δεκ 2018

Το μήνυμα της Νάπολι με αφορμή τον νικητή της Χρυσής Μπάλας για να πικάρουν τη Γιούβε του Κριστιάνο Ρονάλντο

Στη Νάπολι δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με τρόπο που δε θα συμπεριφερόταν ποτέ ένα μεγάλο κλαμπ.

Οταν η Γιουβέντους είχε χάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, οι παρτενοπέι -όπως είχαμε σημειώσει- είχαν... πανηγυρίσει μέσω του twitter, όπου έγραψαν ότι αυτοί είναι η μοναδική αήττητη ιταλική ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση φέτος. Προφανώς, όπως αντιλαμβάνεται και μικρό παιδάκι, το είχαν γράψει αυτό για να δείξουν τη... χαρά τους για την ήττα της Γιούβε σε ευρωπαϊκό ματς.

Τώρα, το κλαμπ του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις συνεχίζει με την ίδια λογική, αφού έπρεπε να φτάσουμε στο 2018 για να ανακαλύψουν οι παρτενοπέι ότι υπάρχει η Χρυσή Μπάλα, τα αποτελέσματα της οποίας σχολίασαν: «Ο Κάρλο Αντσελότι, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι, οι Αουρέλιο και Εντοάρντο Ντε Λαουρέντις, συγχαίρουν τον Λούκα Μόντριτς, νικητή της Χρυσής Μπάλας. Συγχαρητήρια!».


Αυτό, όπως και πάλι μπορεί να καταλάβει και μικρό παιδάκι, το έβαλαν για να... την πουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους, ο οποίος ήρθε 2ος στη ψηφοφορία. Και όπως μπορεί να καταλάβει -ξανά- και ένα μικρό παιδάκι, η Νάπολι δεν πρόκειται να δει ποτέ χαρά στην Ιταλία -πραγματική χαρά, όχι μια ήττα της Γιούβε- όσο συμπεριφέρεται ως μικρή ομάδα ή μικρό κλαμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου