10 Δεκ 2018

Η μεγάλη διαφορά που συνάντησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους σε σχέση με τη Ρεάλ

Ως το καλύτερο γκρουπ στο οποίο έχει παίξει χαρακτηρίζει τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει.

Ο Πορτογάλος άσος παραχώρησε συνέντευξη στις τρεις ιταλικές αθλητικές εφημερίδες και ένα από τα θέματα ήταν, φυσικά, οι εντυπώσεις του μετά τους πρώτους μήνες στη Γιούβε και στο Τορίνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, η πόλη είναι πολύ όμορφη, ο κόσμος ευγενικός και η Γιουβέντους ένα φανταστικό κλαμπ με εκπληκτική οργάνωση. Εδώ οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ ταπεινοί, δουλεύουν πολύ. Ναι, οι εντυπώσεις μου ως τώρα είναι φανταστικές», είπε ο Κριστιάνο, ο οποίος ρωτήθηκε για το ποιοι είναι οι συμπαίκτες που τον έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο.


«Δεν είναι σωστό να αναφέρω κάποιους, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό είναι το καλύτερο γκρουπ στο οποίο έχω παίξει. Εδώ είμαστε ομάδα, αλλού κάποιοι αισθάνονται ότι είναι ανώτεροι από άλλους, αλλά εδώ όλοι είμαστε στην ίδια γραμμή, όλοι είναι ταπεινοί και θέλουμε να νικήσουμε. Αν οι Ντιμπάλα και Μάντζουκιτς δεν σκοράρουν, τους βλέπεις το ίδιο χαμογελαστούς, ικανοποιημένους. Για μένα είναι όμορφο αυτό, καταλαβαίνω τη διαφορά. Και στη Μαδρίτη είναι ταπεινοί, αλλά εδώ περισσότερο. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τη Ρεάλ, η Γιουβέντους είναι μια οικογένεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου