29 Δεκ 2018

Αλέγκρι: Για μένα δεν ήταν πέναλτι κανένα από τα δύο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στα πέναλτι που δόθηκαν σε Γιουβέντους και Σαμπντόρια, λέγοντας πως κατά τη γνώμη του δεν ήταν κανένα από τα δύο.

Οι μπλουτσερκιάτι ισοφάρισαν για χέρι του Εμρέ Τσαν, με τον διαιτητή μάλιστα να αποφασίζει στο 31' να διακόψει το ματς και να πάει στο VAR για φάση που έγινε στο 29’, για να μπει ξανά μπροστά με 2-1 η Γιούβε για χέρι του Φεράρι.

Η Σαμπντόρια, φυσικά, αμφισβήτησε το πέναλτι που δόθηκε στη Γιουβέντους αλλά όχι αυτό που δόθηκε σε αυτή, με τον Αλέγκρι να καλείται να πάρει θέση στη συνέντευξη Τύπου.


«Τα έδωσε και τα δύο αφού πρώτα είδε το βίντεο, την απόφαση για το δικό μας την επιβεβαίωσε και αυτή για το δικό τους την πήρε μετά το VAR. Αν ο διαιτητής αποφασίζει έτσι, έτσι είναι. Για μένα δεν ήταν πέναλτι κανένα από τα δύο. Είναι αποφάσεις υποκειμενικές που καλείται να πάρει ο διαιτητής. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα αντικειμενικά γεγονότα. Θα πρέπει στην Ιταλία να καταλάβουμε και τη σημασία των λέξεων. Ερχόμαστε από μια εβδομάδα με πολεμικές και αυτό δεν βοηθάει κανέναν. Ας κλείσουμε έτσι το 2018», ήταν τα λόγια του προπονητή των μπιανκονέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου