13 Δεκ 2018

«Τώρα έρχεται το καλό του Champions League…»

Ηρεμος και σίγουρος για τη δύναμη της Γιουβέντους δηλώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανυπομονεί για τα νοκ-άουτ του Champions League.

Η χθεσινή βραδιά δεν ήταν καλή για τον Πορτογάλο, αφού θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα από ένα γκολ αλλά τελικά η μπάλα ποτέ δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Γενικά η Γιούβε δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έχασε από τη Γιουνγκ Μπόις, χωρίς όμως να της στοιχίσει την 1η θέση αυτή η ήττα, με τον Κριστιάνο να μιλάει στο Sky Italia μετά το ματς.


- Ο στόχος επιτεύχθηκε, αλλά σήμερα είχατε πολύ λίγη τύχη. Το κρατήσατε για τη φάση των «16»;
«Τώρα έρχεται το καλό του Champions League, θα είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ξέρω τη δύναμη της ομάδας, την προοπτική της, οπότε είμαι ήρεμος. Κρίμα για σήμερα (σ.σ. χθες), θα μπορούσα να σκοράρω και το ματς να εξελιχθεί διαφορετικά. Δεν υπάρχουν προβλήματα όμως, είμαστε σε καλό σημείο σε πρωτάθλημα και Champions League, έχουμε και το Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο και συνεχίζουμε».

- Δεν ξεκουράζεσαι ποτέ...
«Αισθάνομαι καλά, μιλάω πάντα με τον προπονητή. Δεν πήγα στην εθνική ομάδα, κάνω ένα διαφορετικό πρόγραμμα και θα ξεκουραστώ αργότερα, δεν υπάρχουν προβλήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου