26 Δεκ 2018

Ο Κύπριος που εμπιστεύτηκε ο Αλέγκρι και τον πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή

Στην αποστολή της Γιουβέντους για τη σημερινή αναμέτρηση με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο είναι και ένας Κύπριος.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανακοίνωσε χθες την αποστολή, από την οποία υπάρχουν απουσίες λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που υπάρχουν. Ετσι, δόθηκε η ευκαιρία σε έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή των μπιανκονέρι.

Ο Γρηγόρης Κάστανος, γεννηθείς στις 30 Ιανουαρίου 1998, ήταν στα τμήματα υποδομής της Ενωσης Παραλιμνίου, όπου τον εντόπισαν οι σκάουτ της Γιούβε και τον πήραν στο Τορίνο τον Ιανουάριο του 2014.

Ο Κάστανος, ο οποίος αγωνίζεται ως χαφ, είναι μπιανκονέρο από τότε και μάλιστα τη σεζόν 2015-16 έδωσε και μία νίκη στο Youth League, το Champions League για τις ομάδες Νέων, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι.


Τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε με τη  μορφή δανεισμού στην Πεσκάρα και είχε τις πρώτες του εμπειρίες στη Serie A, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους η Γιούβε τον παραχώρησε ως δανεικό στην ολλανδική Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Τελικά, αφού τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά εκεί, επέστρεψε στο Τορίνο και ενσωματώθηκε στην U23, την ομάδα της Γιουβέντους που συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία και συγκεκριμένα στη Serie C.

Εκεί, προσπαθεί κάθε εβδομάδα να πείθει ότι αξίζει να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες και μάλλον τα πάει καλά, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό ματς στο Μπέργκαμο, το πρώτο του με την πρώτη ομάδα της Γιούβε.


1 σχόλιο: