20 Δεκ 2018

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξ Σάντρο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Αλεξ Σάντρο επιτέλους ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους και μίλησε για αυτό στο JTV.

Μια υπόθεση που παρέμενε ανοιχτή από το περσινό καλοκαίρι είχε τελικά happy end με την υπογραφή του Βραζιλιάνου ως το 2023, για να ακολουθήσουν οι δηλώσεις -μετά την ανακοίνωση- στο κανάλι των μπιανκονέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξ Σάντρο.

- Φαντάζομαι ότι για σένα είναι μια μεγάλη χαρά...
«Ναι, πραγματικά σήμερα είναι για μένα μια μέρα, όχι μόνο για μένα όμως αλλά και για την οικογένεια μου και τους συμπαίκτες μου, πραγματικά χαρούμενη. Πρέπει να πω στους οπαδούς ότι θα δίνω συνεχώς, όπως κάνω πάντα, το μάξιμουμ και θα συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιωθώ. Ο Αλεξ Σάντρο, επομένως, παραμένει εδώ».

- Τι στόχους θες να πετύχεις τα προσεχή χρόνια με τη Γιούβε;
«Εχω εμπεδώσει για τα καλά τη νοοτροπία του κλαμπ και των συμπαικτών μου, οι οποίοι θέλουν πάντα να νικάνε. Δε θα αλλάξω ποτέ αυτή τη νοοτροπία και όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να νικάω πάντα».


- Απολαμβάνεις περισσότερο μια ασίστ σε συμπαίκτη ή να βάλεις γκολ
«Είμαι χαρούμενος όταν νικάμε, είναι σημαντικό το γκολ ή η ασίστ, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αλλά προφανώς είναι όμορφο το να δίνεις ασίστ ή να βάζεις γκολ».

- Εχεις βάλει 9 γκολ με τη Γιούβε, υπάρχει κάποιο που βρίσκεται πάντα στην καρδιά σου;
«Ολα τα γκολ τα έχω στην καρδιά μου γιατί δεν είναι εύκολο, όταν παίζεις στην αμυντική γραμμή, να έρθεις από πίσω για να σκοράρεις. Αυτή η κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στο περσινό ντέρμπι με την Τορίνο, πάντως, ήταν όμορφο γκολ».

- Τι ματς περιμένεις το Σάββατο;
«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρόμα, είναι ένας πόλεμος. Είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε ότι θα είναι και αυτοί. Θα είναι, πιστεύω, ένα όμορφο ματς για τους παίκτες και τους τιφόζι».

- Στην Ευρώπη κληρωθήκαμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, πώς το βλέπεις;
«Η Ατλέτικο είναι μια σκληρή ομάδα. Δυνατή στο physical game και στην τακτική. Τώρα σκεφτόμαστε τη Ρόμα, έχουμε καιρό για την Ατλέτικο και σίγουρα θα το δούμε όπως πρέπει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου