10 Δεκ 2018

Η ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Μέσι και τη Χρυσή Μπάλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στο πώς κερδίζει τους παίκτες, στη Χρυσή Μπάλα που δεν κατέκτησε φέτος και στον Λιονέλ Μέσι που... πρέπει να έρθει κι αυτός στην Ιταλία.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη του στις ιταλικές εφημερίδες αφορούσε στον προπονητή του στη Γιουβέντους, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια.

«Δύσκολο να τον συγκρίνω με τους άλλους προπονητές που είχα, δουλεύω λίγους μήνες μαζί του. Αυτό που μπορώ να πω, όμως, είναι ότι ο Αλέγκρι είναι πολύ επαγγελματίας, σοβαρός, ένας άψογος προπονητής και πολύ ωραίος τύπος. Ενα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του, είναι το γεγονός ότι μιλάμε άμεσα, με ονόματα. Δεν συμβαίνει το να λέει κάτι και να μην ξέρεις σε ποιον αναφέρεται. Μία φορά είπε σε έναν από εμάς:  "Μην ντριμπλάρεις, η δουλειά σου είναι να τρέχεις και να πασάρεις". Είναι πολύ ειλικρινής. Σκέφτεσαι μερικές φορές "εντάξει, αυτό δεν μπορείς να το πεις", αλλά αυτός το λέει πάντα. Και μετά χαμογελάει, σε αγκαλιάζει. Είναι πολύ έξυπνος, επαγγελματίας και ωραίος τύπος ταυτόχρονα», είπε για τον Αλέγκρι ο CR7, ο οποίος απηύθυνε και πρόσκληση στον Μέσι, μετά από σχετική ερώτηση.


«Αν μου λείπει ο Μέσι; Οχι, ίσως λείπω εγώ σε αυτόν... Επαιξα σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ισπανία και τώρα στην Ιταλία, ενώ αυτός μόνο στην Ισπανία. Θα μου άρεσε να έρθει στην Ιταλία μια μέρα, να αποδεχθεί την πρόκληση, όπως έκανα εγώ. Αν, όμως, είναι ευτυχισμένος εκεί που είναι, το σέβομαι. Ο Μέσι είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, καλό παιδί, αλλά εδώ δεν μου λείπει τίποτα. Αυτή είναι η νέα ζωή μου και είμαι ευτυχισμένος».

Και είναι ευτυχισμένος ο Κριστιάνο, όπως είπε, ακόμη και χωρίς τη φετινή Χρυσή Μπάλα.

«Πιστεύω ότι το άξιζα, δουλεύω για να το αξίζω κάθε χρόνο, αλλά αν δεν την κατακτήσω δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Σέβομαι την απόφαση. Στο γήπεδο έκανα τα πάντα για να την αξίζω, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα, αλλά το γεγονός ότι δεν την κατέκτησα δεν σημαίνει ότι είμαι λιγότερο χαρούμενους. Εχω φανταστικούς φίλους, έχω την οικογένεια μου, παίζω σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ, νομίζετε ότι γυρίζω σπίτι και κλαίω για την Χρυσή Μπάλα;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου