14 Δεκ 2018

Η ομάδα που αν βρει μπροστά της η Γιουβέντους θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος

Στην κλήρωση της Δευτέρας για τους «16» του Champions League, μία ομάδα είναι ο... κατάλληλος αντίπαλος για τη Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι έκαναν το καθήκον τους στον όμιλο και εξασφάλισαν την 1η θέση, παρά την ήττα στο τελευταίο (αδιάφορο ουσιαστικά) ματς με τη Γιουνγκ Μπόις. Και μπορεί η 1η θέση, θεωρητικά, να δίνει καλύτερους υποψήφιους αντιπάλους στη φάση των «16», αλλά η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο ανεβαίνει κάθε χρόνο και δεν υπάρχουν και οι πολύ μεγάλες διαφορές.

Οπως και να έχει, η Γιούβε περιμένει να δει ποια από όσες τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους θα είναι η αντίπαλος της και υπάρχει μία ομάδα που προσφέρει την απαραίτητη ίντριγκα, αλλά και άλλα συναισθήματα, αν βγει ως αντίπαλος των μπιανκονέρι.


Μιλάμε για τη Λίβερπουλ, με την οποία θα μας χωρίζουν πάντα οι 39 ψυχές από τη βραδιά της 29ης Μαΐου του 1985 στο Χέιζελ. Το πώς αισθάνονται οι Γιουβεντίνοι για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστό σε όλους και το υπενθυμίζουν και στο 39ο λεπτό της κάθε αναμέτρησης, πράγμα που σημαίνει ότι οπαδικά μάλλον η Λίβερπουλ είναι η... κατάλληλη αντίπαλος.

Ακόμη κι αν το δούμε από την εμπορική πλευρά του θέματος, ένα Γιουβέντους-Λίβερπουλ θα είναι αυτό που θα προκαλέσει τον μεγαλύτερο ντόρο, άρα θα φέρει και τα περισσότερα έσοδα, αλλά υπάρχει και ένα «αλλά».

Τι αφορά αυτό;

Στο γεγονός ότι κανείς εκ των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Γιούργκεν Κλοπ δε θα ήθελε μια τέτοια κλήρωση τόσο νωρίς. Θα δούμε τη Δευτέρα τι θέλει και η UEFA...


2 σχόλια:

  1. Οι κληρώσεις στήνονται, έτσι ώστε τουλάχιστον να μην κληρωθεί ποτέ αυτό το ζευγάρι. Η UEFA δε θα ριψοκινδυνέψει ποτές να βγάλει αυτό το ζευγάρι, μόνο και μόνο με την υπόνοια ότι κάποιος συγγενής των 37 του Χέυζελ θα ήθελε να πάρει εκδίκηση, αδιαφορώντας αν φάει 15 χρόνια φυλακή.. , ειδικά αν είναι γέροςκαι νοιωθει ψυχολογικά (λαθς φυσικα) ότi πρεπει να το κανει, να σκοτωσει δηλ. οπαδους της ίβερπουλ..., για να παρει εκδίκηση, όπως ήταν ο άγραφος νόμος στους αρχαίους Έλληνες. Κι εγω στη θεση της UEFA δε θα το ριψοκκινδυνευα ποτε αυτο το ενεχόμενο.., την υπόνια έστω.., και καλά θα εκανα..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ακραίο σενάριο. Έχουμε ξαναβρεθεί με την Λίβερπουλ πίσω στο 2005 στα προημιτελικά τότε του τσάμπιονς λιγκ .Εγώ βλέπω να πέφτουμε ξανά με Τότεναμ ή αγιαξ

      Διαγραφή