16 Δεκ 2018

Πέταξε το καρφί και το παράπονο ο Νέντβεντ: Ισως δεν υπήρξε ποτέ Γιουβεντίνος

Το πρώτο επιθετικό σχόλιο από την πλευρά της Γιουβέντους για τον Μπέπε Μαρότα είναι γεγονός και ήρθε από τον Πάβελ Νέντβεντ.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του Ιντερ-Ουντινέζε και ενώ μετρούσαμε αντίστροφα για την έναρξη του Τορίνο-Γιουβέντους, ο αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στην ιταλική τηλεόραση.

Ο Νέντβεντ είπε αυτά που ήθελε να πει για το ματς που θα άρχιζε σε λίγα λεπτά και μετά ρωτήθηκε για τον Μαρότα και το αν είναι περίεργο να τον βλέπει αλλού και ειδικά στην Ιντερ.


«Ναι, τώρα είναι επίσημο, είναι περίεργο ναι. Είναι επαγγελματίας, αλλά ίσως δεν υπήρξε ποτέ Γιουβεντίνος», ήταν το σχόλιο του Πάβελ και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, αν και η εικόνα του Μπέπε που πανηγύριζε -από το πρώτο του παιχνίδι- αγκαλιά με Ζιανγκ και Ζανέτι δεν άρεσε σε κανέναν...


2 σχόλια:

  1. Ποσοι άλλοι εκαναν το ιδιο., eidika apo παιχτες.. Με τον μανατζερ-καμπριο επι της κεφαλης.., φαλάκρα δηλ. θα ασχολουμαστε τωρα;;; Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να θέλω να φανώ αυστηρός ή πικρόχολος, κανένας από αυτούς που είναι πραγματικοί Juventini και ξέρουν τι έχει προηγηθεί δεν μπορεί να υπηρετήσει, βοηθήσει ή εξυπηρετήσει την Inter.. Ένας πραγματικός Juventinos δεν θα το έκανε ποτέ δεν του το επιτρέπει το ήθος και το είναι του.. Κατά την γνώμη μου πολύ σωστός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αντιπρόεδρος Pavel! Μπορεί ο Marota να ήταν άψογος επαγγελματίας αλλά δεν ήταν πραγματικός Juventino. Ο Pavel όμως είναι, και είναι από τους λίγους αυθεντικούς που μείναν... FinoAllaFine!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή