6 Δεκ 2018

Η Γιούβε γίνεται πιο δυνατή από ποτέ

«Οι Ανιέλι μπαίνουν, οι Μπερλουσκόνι πάνε στον πάγκο», γράφει σήμερα η La Repubblica, αφού είναι δεδομένη και επισήμως πλέον η είσοδος της Γιουβέντους στο FTSE-Mib.

Χθες είχαμε το σχετικό ρεπορτάζ του Milano Finanza και ώρες μετά ήρθε η επιβεβαίωση και επισήμως. Το χρηματιστήριο στο Μιλάνο ανακοίνωσε τις 40 πιο δυνατές μετοχές που θα συμπεριλαμβάνονται στο FTSE-Mib με τη Γιούβε να είναι μέσα σε αυτές, την ώρα που βγαίνει από τις βασικές και πάει στις «αναπληρωματικές» η Mediaset.


Ακόμη ένα σημάδι των καιρών για το πώς πάνε τα πράγματα για τους Ανιέλι και για τους Μπερλουσκόνι, γράφει η La Repubbica σχολιάζοντας την είδηση, τονίζοντας ότι χθες, με τις φήμες και μόνο περί εισόδου της Γιουβέντους στο FTSE-Mib, ο τίτλος της στο χρηματιστήριο κέρδισε 9,3%.

Οι εταιρείες που βρίσκονται στο FTSE-Mib, με λίγα λόγια, είναι αυτές που θεωρούνται οι πιο δυνατές και κατ' επέκταση αυτές που είναι και οι πιο ελκυστικές για προσέλκυση κεφαλαίων από επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν μετοχές τους.


1 σχόλιο:

  1. Σήμερα μπαίνουμε μέσα και τους ρίχνουμε ΤΕΣΣΕΡΑ για να τελειώνουν τα ψέματα. Ότι διποτε άλλο είναι ντροπη και ξευτιλα για τις συκοφαντίες που έχουν κάνει ξανα οι τρίτοι. Για να την πάρει χαμπάρι και ο Μαροτα που ονειρεύεται εκθρονίσεις και άλλα καλά. Για να δείξουμε ότι κάνουμε κουμαντο. Αλεγκρι ξύπνα. Τη τρίτη δεν μας νοιάζει. Περάσαμε. Βαλτους μια φορά με το μαχαίρι στα δοντια. Μην δείξουμε κανέναν σεβασμο στους ψεύτες και στα φιδια. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή