4 Δεκ 2018

Μπουφόν: Θα μου άρεσε να συναντήσω τη Γιούβε στο Champions League αλλά όχι στον τελικό

Ο Τζίτζι Μπουφόν εξήγησε πώς προέκυψε το «αντίο» στη Γιουβέντους και γιατί δε θέλει να την συναντήσει σε τελικό Champions League.

Ο πρώην αρχηγός των νυν τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε δηλώσεις σε εκπομπή της Mediaset και ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η αποώρηση από τη Γιούβε, είπε τα εξής.

«Μιλήσαμε φιλικά με τον πρόεδρο, του είπα ότι αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι μετά από μια τόσο μεγάλη περίοδο γεμάτη στρες, γιατί το να είσαι παίκτης και αρχηγός της Γιουβέντους σε βαραίνει λίγο, αν και είναι τιμή, είχε έρθει η ώρα να σταματήσω. Ή θα έβαζα τέλος στην καριέρα ή αν ερχόταν μια απίστευτη πρόταση για να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο θα τη σκεφτόμουν. Αν είχε έρθει αυτή η πρόταση από ένα... εξωτικό πρωτάθλημα, δε θα την είχα σκεφτεί καν. Εμφανίστηκε λοιπόν τον Μάιο η Παρί Σεν Ζερμέν και σκέφτηκα το να συνεχίσω για ακόμη ένα ή δύο χρόνια. Με τη Γιουβέντους χωρίσαμε με όμορφο, γλυκό τρόπο. Νομίζω πως αυτό θέλαμε όλοι».


Οσο για το αν θα ήθελε να συναντήσει τους μπιανκονέρι στον τελικό του Champions League, η απάντηση του Μπουφόν ήταν η ακόλουθη.

«Θα μου άρεσε να συναντήσω τη Γιούβε αλλά όχι στον τελικό. Θα ήταν χαμηλό χτύπημα από τη ζωή και δεν ξέρω αν θα ήμουν σε θέση να το αποκρούσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε κάποιον άλλο γύρο, πριν τον τελικό, ναι».


1 σχόλιο:

  1. Η αποχωρηση του Μπουφον έκανε παρα πολυ μεγαλο καλο στη Γιουβε , και εξηγω τ γιατι:
    Αν εφυγε επειδή η ομαδα του εδειξε με τροπο οτι δεν τον χρειαζεται, πλεον, για βασικο τερματοφύλακα.., οποτε καλα εκανε και εφυγε ... ειτε
    γιατι αν εφυγε απο μονος του.., τοτε ΄αυτο ηταν η αιτια, επειδη φευγουν πολλοι καλοι παιχτες για να κατακτησουν το Τσαμπιονς με αλλες ομαδες, τοτε αυτη η φυγη, πιστευω, υπηρξε η αφορμη για τη διοικηση ν αποκτησει τον Κριστιανο.., σαν αντιδραση σ ολες αυτες τις φυγες..., οποτε βγηκε σε πολυ μεγαλο καλο για την ομαδα.. Chris il Capo...FINO ALLA FINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή