12 Ιαν 2019

Αλέγκρι: Εχω ήδη πέντε χαφ και είναι τόσο καλοί ώστε να μη χρειάζομαι άλλον

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε σοβαρότητα στη Μπολόνια, επιβεβαίωσε την απουσία του Μάντζουκιτς, έκλεισε κάθε συζήτηση για τα μεταγραφικά και προανήγγειλε αλλαγές στην 11άδα, όπου μπορεί να βρίσκεται από την αρχή ο Κιν.

Το 2019 αρχίζει για τη Γιουβέντους με το ματς κυπέλλου στο Ρενάτο Νταλ'Αρα το βράδυ του Σαββάτου και ο προπονητής παραχώρησε, την παραμονή του ματς, την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία ήταν χαλαρή.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι.

Για το ματς με τη Μπολόνια: «Αρχίζει το 2019 και το αυριανό ματς είναι το πιο δύσκολο επειδή είναι το πρώτο. Για εμάς το Coppa Italia είναι στόχος, όπως το Champions League, το πρωτάθλημα, το Σούπερ Καπ. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα για να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το ματς με της Τετάρτης με τη Μίλαν. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους».

Για τον Μάντζουκιτς: «Οπως θα έλεγε και ο ίδιος, είναι... no good».


Για τα μεταγραφικά: «Εχω ήδη πέντε χαφ και είναι τόσο καλοί ώστε να μη χρειάζομαι άλλον. Από εκεί και πέρα, παρακολουθώ τα άλλα πρωταθλήματα, βλέπω τους αγώνες στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το αυριανό ματς γιατί σε διαφορετική περίπτωση αύριο τα μεσάνυχτα θα έχουμε χάσει τον ένα στόχο μας».

Για την 11άδα: «Θα παίξει ο Σέζνι για να ζεσταθεί ενόψει Σούπερ Καπ, αλλά αν όλα πάνε καλά στο κύπελλο θα παίζει ο Περίν. Ο Μπονούτσι θα παίξει, δεξιά θα είναι ο Ντε Σίλιο και αριστερά ο Σπινατσόλα ή ο Αλεξ Σάντρο. Θα δούμε για τον Πιάνιτς... Ο Ρονάλντο θα παίξει αλλά θα δούμε για πόσο, ο Κιν μπορεί να παίξει από την αρχή αύριο ενώ θα παίξει και ο Ντιμπάλα, από τον οποίο περιμένω να κάνει ένα καλό ματς όπως τα τελευταία του. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς γιατί μπορεί να φτιάξει παιχνίδι μπροστά και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ρονάλντο και Μάντζουκιτς».


2 σχόλια:

  1. Εγκωμιαζει τον ντιμπαλα σε όλες του τις δηλώσεις επειδή ξέρει πως τον καίει εκεί που τον βάζει να παίζει Δεν γίνεται να είναι και πλαυμακερ και δεξί εξτρεμ και φορ. Στο προηγούμενο ματς στο 64 ήταν στα αριστερά εξτρεμ αλλάζοντας με τον ροναλντο και στο 65 βοηθούσε στην άμυνα τον ντε σιλιο. Προφανώς για να μην κάψει τον ροναλντο. Μακάρι όλο αυτό να μας βγει σε καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα παιδιά. Το δείχνει κάπου το παιχνίδι ή θα ψάχνουμε να το δούμε? Καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες και υγειά να έχουμε!!! FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή